Komentáře 11

Kapitán Mexiko | 27.07.2017 01:35
Red Hood
No shodneme se, že se neshodneme a tak to má být, jinak by svět byl strašně nudné místo k žití. Ještě k tvému seznamu, z něj kromě toho, co jsem vyjmenoval níže mě víceméně nezajímá vůbec nic, Inhumans vypadají jako špatný vtip a Gotham nesleduju (ale tady za to může čistě to, že Batmana nemám rád). Od DC mám nejradši Wonder Woman se Supermanem, takže logicky se podívám na třetí Supergirl, vrací se Calista Flockhart a CC trailer byl z těch CW věcí bezkonkurenčně nejlepší, omrknu pilot Kryptonu, po něm uvidím, co dál a samozřejmě nejvíc se těším na nejlepší comicsový seriál současnosti Legion (ne, za tohle vážně nemůže to, že X-Meny mám od Marvelu nejradši, ale prostě ten seriál je pecka), plus asi ještě omrknu pilot Gifted, tím to víceméně končí. Vím, že se kutí i další nové comicsové seriály, ale ty mě nezajímají. Takhle to tedy nějak plus/mínus mám, samozřejmě, že pokud jsem na něco zapomněl, tak změna programu vyhrazena.
Red Hood 9 | 26.07.2017 20:42
Souhlasím s Tučňákem. Iron Fist byl skvělý, ano měl svoje mouchy, ale byl zábavný, hlavní představitel mi překvapivě velmi sedl hned od začátku, Gao zde byla peckovní (rozvinul se zde její charakter z Daredevila), Ward měl skvělý vývoj, Harold byl skvělý záporák, Faramir si to zde neuvěřitelně dával až mě mrzí, že nehrál v nějakém MCU filmu...
Také se Fist může chlubit, aspoň pro mě, scénou, kterou dlouho nezapomenu je vražda lžičkou na zmrzlinu... To bylo děsivé a vtipné zároveň... velké +.

Za mě je Top Daredevil 1 a 2 série. Nebudu vybírat, která je lepší. Pak skvělý Fist. Dále místy nudná Jessica s výborným záporákem. No a nakonec ten proklatý Luke...

Z této novinky jsem dost v hypu. ;)

U mě je to s očekávaností komiksových seriálů asi tak:
1) Inhumans
2) Třetí série DD. Snad bude Bullseye!!!!
3) Defenders
3) Punisher
4) Gotham. Doufám v návrat JEROMA.
5) Cloak & Dagger. To mě vůbec nehypuje... ale i tak to nějak vnímám...

Fist, Luke a Jessica (druhá série) se ještě nezačali ani natáčet, takže ty nejsou v seznamu. A Arrow a podobné CW sračky ignoruju.
Fimi | 25.07.2017 23:05
filosof: je to seriál o Harlemu ne o Brooklynu a za mě teda Luke a Iron Shit opravdu obrovské zklamání a nehorázná nuda.. JJ se mi celkem líbila i navzdory tomu že byla velmi průměrná a mohla mít tak 8 dílů jen a byla by skvělá...DD byl výborný ale LC a IF prostě hrozné

u LC mi nejvíce zamrzelo že se tam ani slovem nezmínili o zničení Harlemu Hulkem
filozof. | 25.07.2017 13:53
Protože to co je v tom článku napsané mi připomnělo pokrytecké americké média, které hodnotily Luka Cage na 90% jenom protože je to seriál o Brooklynu. Na Rottenech má Luke Cage dokonce o 10% víc než daredevil, což se samozřejmě rozchází s diváckým hodnocením a něco to říká o podbízivosti těch kritiků. Jestli je to tvůj vlastní názor, tak ti ho neberu.
Lukys | 25.07.2017 09:52
Filozofe, americká media jsou mi ukradená, publikuji pouze svoje názory na věc. Proč bych o něčem na co mám názor, publikoval názor jiného? :D
Kapitán Mexiko | 25.07.2017 01:42
První Daredevil, Jessica Jones a Luke Cage jsou top seriály, druhý Daredevil velké zklamání, které jsem dojížděl čistě na sílu a Iron Fist už je regulérní sračka. Těším se na Punishera, jediné dobré věci na dvojce Daredevila, naopak Defenders na mě zatím působí jako pitomá slátanina, ale podívám se i tak, přece jenom jsem zvědavý.
TucnakNik | 24.07.2017 23:18
Ze všech čtyř je jednoznačně nejhorší Luke Cage. Nudný děj, šílené natahování, slabí záporáci.. vážně to byl seriál který sem dokoukával z povinnosti. Naopak Iron Fist byl pro mě svěží vítr a líbil se mi, takže.. tisíc lidí tisíc chutí, ale tohle mi prostě přijde tak očividné, až se divím.
thor | 24.07.2017 18:51
suhlasim, u mna iron fist snad lepsi ako 1. daredevil
PK | 24.07.2017 17:13
Jo no Luke Cage a Jessica Jones daleko horší než Iron Fist
filozof. | 24.07.2017 16:25
Záporák byl super
filozof. | 24.07.2017 16:23
Zkuste méně poslouchat americká média a více diváky, prvním zklamáním byl jasně luke cage.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu