Komentáře 3

Mr. X | 13.09.2017 16:36
Přijde mi jako strašná škoda že Disney se snaží hrát tak moc na jistotu i v něčem takovýhle, úplně to chápu u filmů. Ono zabít značku za kterou dáte 4 miliardy $ experimentováním hned na začátku je prostě blbost, a každá rozumná společnost i osoba by se zachovala úplně stejně. (a mně osobně se e7 líbila a stejně tak RO) Jenže právě třeba tohle by byla ideální příležitost na nějaký ten pokus, odchylku a víc se odvázat. No snad si opravdu vezmou výtky k srdci.
DanielFF | 12.09.2017 21:57
Délka epizod v tom rozhodně hraje roli, ovšem nejsem si jist, jestli tu zcela zásadní. Zaměřovat se na malé momenty ve Star Wars, které by vyplnily mezery mezi filmy a seriály, mi nepřijde jako vůbec špatný nápad, 2D animace jako taková mi také nijak nevadila. Vedle ne extra zajímavých příběhů, které jsou ovlivněné i tou délkou epizod, podle mě ale zcela jistě hrají svou roli právě ony chyby a nelogičnosti, kterých se v seriálu dopustili. Tak snad si tvůrci seriálu vezmou alespoň některé z těch výtek k srdci a napraví si v nových dílech reputaci. Nezbývá než doufat :D
Jinak to, že by se mohli zaměřit na méně známé postavy mi přijde jako dobrej nápad, mohlo by to být zajímavý ;)
Mr. X | 12.09.2017 15:58
Animace se mi upřímně líbila, 2D grafika má svoje kouzlo a narozdíl od cgi nejde tak jasně vidět nízký rozpočet. Stačí si porovnat poslední sérii CW která vypadala skvělé s Rebels který vypadají skutečně lacině. Bohužel myslím že u FoD je hlavní problém délka epizod, za 2 minuty nic pořádného neodvyprávíte a soustředění pouze na ženské hrdinky. Měli udělat radši polovinu epizod ale každou aspoň 10-15 minut a možná se zaměřit na méně známé postavy jako třeba Grummgar, Bazine Netal atd. kterých si divák už ve filmu všimne, zaujmou ho a i by se o nich rád dozvěděl víc.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu