Komentáře 7

Rudmen | 07.11.2017 15:31
První řada mě na zadek neposadila, ale líbila se mi hodně. Proto jsem s druhou sérií spokojenej a Steve na mým žebříčku oblíbených postav vystřelil na první místo, kterej dřív vedl Hopper.
Cvok* | 06.11.2017 16:40
To já už k nim nezapadnu :D :D Proto naopak ten styl 80s, techniky kamery, příběh atd. vítám s otevřenou náručí, přece jen když nevidíte žádného teen s mobilem v ruce a děcka hrají DnD, Dragon's Lair tak je to bomba :D Jako by to bylo včera :D
schonecek | 06.11.2017 15:21
Doktor Šuspytel: Však já bych mezi ně věkově zapadl taky úplně přesně, ale zrovna mně tyhle narážky a odkazy na 80. léta všude v seriálu nevadí a spíš pro mě vytváří takovou zajímavou a přitažlivou atmosféru, jak v recenzi píšu.
Doktor Šuspytel | 06.11.2017 14:34
Předem připomínám že jsem ročník který by přesně zapadl do party hlavních hrdinů. Nicméně to hraní na nostalgickou notu, dobovými hudebními hity na pozadí, odkazy na slavné osmdesátkové filmy a hry mě při koukání na seriál doslova iritovalo a měl jsem pocit že to je často i na úkor děje a atmosféry. Jsem zklamaný, ale jak píše autor jde pořád o nadprůměr.
Jen se děsím pokračování , protože hlavní hrdinové dospívají rychleji než by bylo pro hlavní leitmotiv seriálu zdrávo, ale uvidíme.
ricmont150 | 06.11.2017 08:35
Možná teď půjdu proti většině ale mě druhá série bavila víc než první. U mě to je asi způsobeno tím že na první sérii jsou se díval jen ze zvědavosti a celý příběh mě chytil až ke konci série. I tak musím uznat že druhá řada má své nedostatky. Třeba ukončení některých dějových linek.
Cvok* | 06.11.2017 01:04
Já bych neřekl že šel seriál kvalitou dolů, jen spíš už divák věděl co budu očekávat a prostě ten 80s styl nebyl už takový WOW!!! Přesto bych řekl že i tentokrát bratři odvedli naprosto skvělou práci, stejně jako jde vidět že tahle sezona byla udělaná ve stylu pokračovaní od Camerona jako Vetřelci, terminátor atd.. Stejně tak mají velký plus za změnu kamery a že nešli jen na jistotu. Popravdě jediný co mi přišlo zbytečný byla postava Max, která by se dala pro potřeby příběhu nahradit kdejakou vedlejší postavou ale zase je to prostě ve stylu 80s filmů a počítám že v další sérii bude důležitější. Osobně se už těším na třetí a poté čtvrtou sérii, osobně jsem měl z druhé trochu strach ale mé obavy se nenaplnili a i tenkrát je to pro mě seriál roku
Carnage | 06.11.2017 00:12
Pro mě nejočekávanější seriál tohoto roku, ale myslim si že každel musel pocítit trochu pokles kvality. Postavy jsou skvělý a všechno šlape jenže už prostě zmizel ten pocit mysterie a nevědomosti týkající se Demogorgona a upside down světa, protože už sme o tom věděli dost z předchozí série v podstatě jsme se do toho světa ani nepodívali když to tak vezmu protože ten svět začal infikovat ten normální a tudíž jediný co z toho bylo byli ty tunely a na začátku série pár Willových "příhod" kdy do světa upside down nahlédnul. Jako myslim si že taková třetí sérka asi vznikne, ale řekl bych že čekání bude delší a hlavně mam strach jestli dokáží navrátit tu atraktivitu první sérky, možná kdyby 3. byla o úplně jiných lidech z úplně jinýho města ale to bysme zase přišli o ty sympatický herce tady. Hodně mě bavila postava Dacreho Montgomeryho, takovej dobrej sráč :D a vůbec sme ho nepoznal nejprve, že on byl červenej Power Ranger.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu