Komentáře 15

schonecek | 19.03.2018 20:09
David007: To číslo 3 z 10 je ještě o něco zveličené, třeba teď není na hlavní stránce článek podobného bulvárnějšího typu ani jeden. To, že tyto články vás osobně nezajímají, je vaše věc a nikdo vám nenakazuje, že je musíte číst. Jak už jsem zmiňoval, web podle mě produkuje docela dost ,,normálních" novinek a článků, které nemají s bulvárem nic společného. A opět, tyhle články si z hlediska čtenosti nevedou vůbec špatně, takže čtenáře spíš lákají, než odrazují. Absolutně chápu, že vás ty bulvárnější články nezajímají, já osobně je také většinou ani nečtu, ale prohlašovat, že kvůli několika článkům týdně (někdy i méně) jde web do kytek a nikdo to nečte mi prostě přijde zcestné. A tohle nepíšu z pozice redaktora, ale jako člověka, který tyto stránky sám mnoho let jen navštěvoval, než se na nich začal jakýmkoliv způsobem podílet. Určitě to neberte jako zhrzenou pýchu či naštvanou reakci, když mi někdo kritizuje můj výtvor (i když tento článek ani není můj, ale chápete), tak to vůbec není, jen mi to prostě jako reakce přijde malinko přehnané.
David007 | 19.03.2018 16:22
Jednoduše souhlasím s Carnagem..

Ono, podle mě máte vy tady jediné štěstí, tedy pokud se nebudu plést, že nemáte nějak moc velkou konkurenci, co se týče seriálů..
Podle mě totiž neexistuje moc českých webů, co se zabývají seriálama..
Takže si zde v podstatě můžete více dovolovat.

U filmu je to ale jiné.. A vsadím se, že většina návštěvníků FF to ví. Když totiž přinesete (byť 3 články z 10, btw je to pořád dost, když si uvědomíte, že je to 1/3..) tak vám z toho FF ti lidé prostě prchnou někde jinde.. Jak jednoduché..
A že těch možností je, jak říkám, ta konkurence je velká..
A když už jsme u těch bulvárních článků..
Myslíte si snad, že například MovieZone nějaké bulvární články, má??
Jak říkám, už jen z tohohle principu by jste si minimálně FF měli hlídat.
A vím, že v tomhle se nepletu, a nijak mi to nevyvrátíte.
Carnage | 18.03.2018 18:37
Já nic nepřehlížim :D proč hned tak útočně? Mimochodem co je na reality show seriál prosím pěkně? Těším se na články na Superstar, kde jsou?
schonecek | 18.03.2018 11:44
YX: Jelikož je šéfredaktorkou, tak o tom, co na webu píše, rozhoduje ona sama my jí nemáme právo nic zakazovat. Ještě pořád ale nechápu, proč by tyto bulvárnější články měly jakkoliv ničit web. Je jich tu absolutní minimum, na hlavní stránce teď tuším je snad jen jeden, a to tento. A i ten pojednává o jednom z českých seriálů a čistý bulvár to není. Zbytek článku, který tvoří tak 90% vydávaného materiálu, jsou normální novinky, recenze, zprávy, či tematické články typu top 10 atd. A argument, že to nikoho nezajímá, není bohužel pravdivý, protože i tyto typy článků se čtou, často i lépe než jen normální novinky, takže některý typ lidí to tedy zajímat musí. Mrzí mě, že ty, Carnage, ani nikdo v této diskuzi tento typ lidí není, ale pro tyto články čtenáři jsou.
YX | 18.03.2018 11:31
schonecek: Dobre, ale prečo ste jej dovolili písať tento bulvár. Uvedomujete si, že to vrhá zlé svetlo aj na FF.
schonecek | 18.03.2018 11:28
YX: Missandei je šéfredaktorka webu. FF a FS už má každá svého šéfredaktora/redaktorku a už to všechno nespadá jen pod Anarvina.
YX | 18.03.2018 11:06
TucnakNik: Vysvetlíš mi prečo pre Vás píše Missandei, ktorá tu píše iba bulvárne ******. Ďakujem.
TucnakNik | 18.03.2018 03:44
Takže opět přehlížíš fakty, na který jsme poukázaly, jako že většina obsahu jsou stále novinky ohledně seriálů, a jedeš si to svoje. Hele budiž, mysli si co chceš, ale nikdy pak nemůžeš chtít to, aby tě někdo bral vážně, pokud nedokážeš objektivně posoudit situaci, ale rovnou odsoudíš celý web jako celek kvůli menšinovému obsahu.
Carnage | 17.03.2018 21:15
Pánové je mi jasný že jako lidi co se podílejí na chod webu se toho budete zastávat. V pohodě já to komentovat už radši ani nebudu (jen vyjímečně) ale nejsem jedinej komu se tenhle nový směr webu nelíbí a chápu že vám je to víceméně buřt. U filmů to neni tak hodně proto si tam nestěžuju ale přijde mi že to tam taky pomalu prosakuje...minimálně kdyby tam psala Missandei tak to tam rozhodně je. Ale filmový web má úplně jinej problém a to koncentraci trollů kterou se přiznám snažíte už trochu řešit ale jinak je to prd platný dokud někdo opravdu nedostane ban kterej se dá stejně obejít. Na FF proto už moc nekomentuju ani, nemá to cenu a i vy si musíte všímat kolikrát článků o Avengers např. který jsou zbytečně roztahaný...a přitom by stačilo aktualizovat jeden několikrát a hodit ho nahoru na web a tohle komentovalo už dost lidí, ale chápu to víc článků je víc kliknutí.
TucnakNik | 17.03.2018 17:38
Carnage se tu akorát rozčiluje nad bulvárem, přitom přehlíží, že z 10 článků jsou bulvární 3 a zbytek je normálně o seriálech. Já beru připomínky čtenářů, ale pokud nejsou objektivní a neměří stejným metrem, pak jsou to pro mě jen otravné výkřiky, a to zrovna od někoho, kdo je pravidelným návštěvníkem webu je škoda.
schonecek | 17.03.2018 14:26
Carnage: Úplně nechápu, co je takový problém. Tyto bulvárnější články jsou tu poměrně málo a drtivá většina jsou normální novinky či tematické články. To, že se tu objevuje příliš mnoho článků, taktéž nechápu, protože je jich tu méně, případně stejně jako na FF, a tam ti to nijak nevadí. Čtenost webu se prý také docela zvedá, takže nějaké lidi to zajímá. Rozumím, že hodně čtenářů to nezajímá, já osobně bych tohle taky nečetl, ale házet vše na jedno hromadu jen podle pár bulvárnějších článků za týden mi přijde divné. Předpokládám, že na FF také nečteš úplně všechno a to samé se dá dělat i tady. Neber to jako útok, jen mi to prostě přijde nepřiměřené :) Doufám, že odepíšeš, jako redaktora je to pro mě určitě informační. Dík
Carnage | 17.03.2018 12:52
Haha :D ještě že nejsou ty weby spojený jinak bych se na to vykašlal, přesně kvůli těmhle ho*nům sem přestal chodit na gorillu kdysi. Jen tak dál admini, píšete tu jeden článek za druhym že to člověk nestíhá sledovat a díky clickbait nadpisům se na to vlastně ve finále nikdo nekouká, nečte to. To musí být super pocit psát tyhle věci který nikoho nezajímaj.
David007 | 16.03.2018 21:20
A já se přidám.. :DDDD

No, ty píčo, co to jsou za píčoviny?
Jako WTF??

Dovolte mi také citovat toho týpka z Avatara..:
"Sakra, co jste to tam hulili za matroš?" :DDDDD
kentaur5 | 16.03.2018 19:41
ale vážne. koho zaujíma nejaký karel?
YX | 16.03.2018 18:48
Čo je to do **** za h*vno?!!! Prečo sú tieto bulvárne ******** na FandimeSerialum. Čo je to ***** za absurditu?!

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu