Komentáře 6

kraxon | 31.03.2018 10:30
Sice sem nezapadnu (narozen 1955), tedy také důchodce, přesto bych si dovolil něco podotknout. Všechny ty "Velmi křehké pojišťovny v ulici na kraji růžové zahrady" mě naprosto míjejí, taktéž nablblé "reality show" ve kterých vítězí ten, kdo se nejdéle vydrží chovat jako hovado (vím z doslechu). Kriminálky mi nevadí, mám jednu oblíbenou (Midsomer), jinak si raději dám nějaký dokument (historický, válečný). Ze seriálů sci-fi apod., které si raději "seženu" v originále s titulky (příšerný český dabing či spíše blabing nemusím). Výsledek: jsem více u počítače než u TV. Pecky jako "Stranger Things" apod. asi našich TV asi nepotkáme, "Star trek: Discovery" kdovíkdy, pokud vůbec. Zprávy vůbec, na názory redaktorů zvědavý nejsem, informace si najdu na netu, názor si udělám sám a okomentuji si je také sám. Takže v hodnocení programů vůbec a seriálů zvláště na českých TV se shodnu spíše s lidmi o generace mladšími :-)
Tomas | 23.03.2018 01:15
Na Slovensku je to ešte horšie.
Jméno | 22.03.2018 17:47
Já už mám tedy televizi pro svoje média a popřípadě na hraní. Maximálně Zoom, Cool nebo Fanda jako pozadí. Všechno je to stejný a navíc prázdný. Zprávy čtu na internetu. Doktorů, Horácia, Peškový a ruliček do ručky jsem si užil dost na škole
Libor | 22.03.2018 16:19
Kdysi jsme doma měli 3 programy, pořád se bylo na cp dívat. Teď máme českých programů asi 50 a jen přepínám ovladačem a jak dojednu na Barrandov končím a vypínám TV. Všude samé kriminálky ze všech možných části ČR (za chvíli jim dojdou názvy :-D) nebo doktoři a jiné nekonečné nesmysly, které jsou pro většinu mladých úplně nesnesitelné (Jak slyším znělku ordinace začíná mi být špatně). Ve zprávách jen bouračky, vraždy no a politika... , nic pozitivního. Občas aspoň ten sport ujde, ale taky to není co bývalo. Z 20 minutového dílu je díky reklamám díl 40 minutový. Ztráta času. Měli by se zamyslet, že na TV se nedívají jen důchodci. Ať jim dají ty nesmyslné seriály ráno a později dát do TV něco smysluplného. Seriálů je přece tolik!! Pro normální mladé lidi vysílá jen pár programů (Cool, Fanda víc mě nenapadá) ale pořád opakují to samé dokola.
Radek | 22.03.2018 14:38
Souhlas. Situace na českých stanicích je bídná. Já jsem už přehlcen detektivkami které tam jdou všude neustále a ještě je opakují. Nechápu jak někdo kouká na už 20tou sérii Kriminálky (doplňte město). Ty české jsou dost bídné. Chvilkama se divím že se ti herci nestydí že musí hrát v takovém braku takové hrůzy. Reality šou jdou do čím dál větších extrémů aby měli vůbec co ukázat. Zprávy raději už nesleduji, ale někdy prostě není co vysílat, tak se musí použít opravdu strašná výplň. Přitom existuje opravdu hodně seriálů a zajímavých pořadů na které by se dalo dívat. Reklamy byli vždy a budou dál. Jen jsou delší a hloupější
YX | 22.03.2018 13:31
Niečo podobné je aj na Slovensku. Trápne seriály, trápne reality-show, trápne relácie a spravodajstvo. Samozrejme reklamy sú absolútne zlo.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu