Komentáře 2

Anarvin | 25.09.2016 14:22
Hele to s tou 26. sezonou bude osobní dojem, ta řada nijak špatně přijímaná není, to už jsou na tom hůř některé pozdější, třeba tebou zmiňovaný třicítka. Obecně jde ale v každé řadě najít něco dobrého, zlepšil se casting, je vidět zase ta chuť do práce, štáb se nebojí zkoušet nové věci a jak říkáš - když se jednou něco nepovede, za půl roku je tu řada, která dojem napraví.

A kde jsi četl to o přetáčeném závěru 26. série? Na to bych se rád podíval, to slyším poprvé. (Jinak obecně v tomhle období prakticky každá sudá řada mohla být poslední, než se situace s blížící se třicítkou definitivně stabilizovala).
bSaR | 24.09.2016 16:03
Australská verze je super! Ten návrat ke kořenům se mi hodně líbí. Co se týče většího počtu hráčů a toho, že jsou někteří neviditelní - to samé je v US verzi, kde jsou doby, kdy každý člen kmene měl alespoň jednu zpověď... Každopádně si myslím, že to zas až tolik nevadí. Jestliže bude hráč zasahovat do dění hry, své místo na kameře si vybojuje. Jinak krom většího počtu hráčů se navýšil o počet dní na ostrově pokud vím. Jako takovou zajímavost dodám, že Survivor měl už několikrát končit. 26. sérii byla točená jako poslední. Rozloučení s hrou se nakonec vystříhalo. K ukončení show mělo dojít kvůli zmiňovanému úpadku diváků a kvality (série 21 - 24). Naštěstí se v 25. sezóně vrátil Jonathan Penner a se zajímavým castem se jim podařila vyprodukovat jedna z nejlepších sérií. Následná renesance nicméně tak zlatá nebyla. 26. série formátu all stars byla jednou z nejhorších! A takových bot se ještě na cestě k S33 najde víc. Naštěstí se objevují záchranářské řady, které se jakoby omlouvají i za ty předchozí přešlapy.

Na novou řadu se těším od její oznámení. Série s výraznými nováčky jsou super a tady by jsme nějaké mohli dostat. S34 další All-Stars tak se snad podaří jako ta vydařená S30.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu