Gilmorova děvčata se mohou dočkat pokračování

Gilmorova děvčata se mohou dočkat pokračování | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Další návrat do Stars Hollow není vyloučený.

Minulý rok na podzim se fanoušci tohoto populárního seriálu Gilmorova děvčata dočkali. Po více než devíti letech se mohli vydat zpět do Stars Hollow za svými oblíbenými postavami. A nyní se zástupce Netflixu (kde nové díly běžely) Ted Sarandos, rozpovídal o možném pokračování.

Podle Sarandose již proběhla jednání s tvůrčím týmem seriálu a vše je prý na dobré cestě k realizaci. Za vším podle něj stojí nadšené reakce diváků a také otevřený konec posledního dílu. Sarandos ještě podotkl, že nejhorší věcí na seriálovém comebacku je čekání na něco, co nakonec nedosáhne na kvality původních sérií. To se ovšem nestalo a nové pokračování se  potkalo s velmi pozitivními ohlasy.

Amy Sherman-Palladino, producentka seriálu, poslala minulý rok do světa čtyři nové epizody, z nichž každá měla devadesátiminutovou stopáž. Jen první díl si na Netflixu pustilo 5,99 milionu uživatelů během prvních tří dnů. To předčilo veškerá očekávání a všichni zainteresovaní si mohli gratulovat. Sherman-Palladino sice neměla náměty na další díly, nicméně k pokračování se staví zcela otevřeně. Otázkou je, zda je další pokračování dobrý nápad. Minisérie seriál perfektně zakončila a jen těžko říct, zda by se podobně smysluplný závěr ještě podařilo zopakovat.

Gilmorova děvčata se vysílala v letech 2000 – 2007 a těšila se velké popularitě po celém světě. Seriál líčil vztah matky Lorelai (Lauren Graham) s dcerou Rory (Alexis Bledel) a vyprávěl o jejich životě v americkém maloměstě Stars Hollow. Od podobných seriálů se lišil především svým unikátním smyslem pro humor, který vždycky vycházel z pestré škály svérázných postaviček, kterými byla série osázená.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest