The Putin Interviews: Ruský prezident odpovídá na otázky Olivera Stonea

The Putin Interviews: Ruský prezident odpovídá na otázky Olivera Stonea | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Slavný americký režisér se rozhodl vyzpovídat Vladimira Putina, podívejte se na první trailer.

Pokud je Vladimir Putin opravdu tím nejhorším nepřítelem Spojených států amerických, měli bychom se pokusit mu alespoň porozumět.“, řekl proslulý americký režisér a scenárista Oliver Stone, držitel tří cen Akademie, jak za režii, tak za své psaní. A přesně tuto možnost, tedy blíže poznat ruského prezidenta, chce Stone nabídnout divákům ve svém čtyřdílném dokumentárních pořadu, kde se s Putinem přímo setkává a pokouší se získat jeho odpovědi na mnohé zásadní otázky. Mezi témata, u kterých bude z prezidenta dolovat jeho pohled na věc, se Stone rozhodně ničeho neštítil a jeho seznam tedy obsahuje vše, začínajíc letošními prezidentskými volbami v USA či aktuální situací v Syrii, a konče až u Putinova osobního názoru na Stoneův film Snowden.

Oliver Stone na projektu pracoval společně s tradičním producentem dokumentů Fernandem Sulichinem (South of the Border, Gimme Danger), s nímž se seznámil při práci na Snowdenovi. Společně zavítali do Ruska pro rozhovory více než dvanáctkrát během dvou let, aby vždy dokázali získat Putinův čerstvý názor na dané téma. Jejich práce je mnoha lidmi srovnávána s podobným dokumentem, nazvaným Nixon Interviews, kde spolu diskutovali bývalý americký prezident Richard Nixon a reportér David Frost. The Putin Interviews se budou vysílat čtyři po sobě jdoucí večery od 12.6. na americké stanici Showtime. Teď se můžete podívat na první oficiální trailer.

Zdroj: Coming Soon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Banán | 14.05.2017 12:49
Osobně se domnívám, že by každý odpůrce Ruska a Putina samotného měl vědět proti čemu že doopravdy odporuje a právě v takovém případě by měl vidět buď tento dokument s lehce tendenčním, americkým úhlem pohledu a nebo si pustit nějaká z četných videí na YouTube.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest