Walking Dead: Osmá řada slibuje výrazné zlepšení

Walking Dead: Osmá řada slibuje výrazné zlepšení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Poučili se tvůrci seriálu? Nebo jen mažou med kolem pusy?

Sedmá řada seriálu The Walking Dead řadu fanoušků neuspokojila tak, jak by doufali. Po slibné první epizodě, která to celá pořádně nakopla, přišlo velké zklamání. U prostředních dílů jednotlivých sérií jsou fanoušci už více méně zvyklí, že seriál v těchto místech vždy ubere na plynu a pořádně to rozjede až ke konci. Ale u finále sedmé řady jsme se dočkali spíše zařazení neutrálu, kdy si to nejlepší tvůrci ponechali do další řady. Tedy snad. A nejen finále fanoušci zkritizovali. Mnozí si také stěžovali na rozdělení hlavních postav do několika dějových linek, kdy ne úplně každá dokázala zaujmout. Ale příští řada by měla nabrat rychlého obratu a vše změnit k lepšímu.

Herec Ross Marquand, který hraje roli Aarona z Alexandrie, četl scénář nadcházející řady a uvádí, že je zatím nejlepší řadou vůbec. Což je (snad) dobré znamení. V rozhovoru pro server ComicBook řekl, že toho zatím nemůže moc prozradit, ale chválí každou epizodu a napětí by se mělo stále více navyšovat. Celkově mají být fanoušci s osmou řadou spokojeni.

Dále shwrunner Scott Gimple prozradil, že by jsme se měli výrazně posunout v čase a ze zlomeného Ricka by měl znovu povstat ten sebevědomý vůdce, který povede boj proti Neganovi. Samotná premiéra má nabídnout spousty akce a děj bude svižně plynout kupředu. Premiéra osmé řady je stanovena na říjen 2017, a tak můžeme začít očekávat ten slibovaný, famózně akční rozjezd, který odstartuje tu nejlepší řadu seriálu vůbec. A nebo nám tvůrci mažou med kolem pusy a čeká nás další zklamání?

Zdroj: ComicBook.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Red Hood 9 | 17.06.2017 16:38
No jo... Až zemře Negan, tak to už nebude sledovat téměř nikdo.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest