Punisher a Ghost Rider by rádi dali dohromady Thunderbolts

Punisher a Ghost Rider by rádi dali dohromady Thunderbolts | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Je možné, že uvidíme další televizní týmovku od Marvelu?

Skupina Thunderbolts, tým sestávající se většinou z polepšených padouchů nebo z vražedných antihrdinů, je něco, co by si fanoušci Marvelu přáli vidět zpracováno do hrané podoby už dlouhá léta. Jedná se prakticky o podobný koncept, s jakým konkurenční DC zaznamenalo loni poměrně velký finanční úspěch s filmem Suicide Squad. Jediný problém, jakému by museli scénáristé Marvelu při psaní čelit, je ten, že vyloženě dobrý a zajímavý záporák je v jejich filmech těžko k pohledání a mnoho z nich už je stejně pod drnem. Na nedávném Comic-Conu v americkém Phoenixu ale herec Gabriel Luna, představitel Ghost Ridera v Agentech S.H.I.E.L.D.u, překvapil tamní fanoušky s poměrně zajímavou alternativou. V komiksovém světě se totiž už nějakou dobu prohání novější verze týmu, kterou dal dohromady Thaddeus Ross, postava, se kterou jsme už se seznámili ve filmech Neuvěřitělný Hulk a Captain America: Občanská Válka. Luna novou verzi zmínil, jelikož její tři primární členové jsou právě Ghost Rider a dále Punisher a Elektra, tedy postavy, které už si svůj televizní debut dávno odbyly. Prý by hrozně rád tuto verzi Thunderbolts zpracoval jako seriál a moc by chtěl pracovat s Jonem Bernthalem (Punisher) a Elodie Yung (Elektra).

Ještě zajímavější ale je, že s úplně stejným návrhem přišel jen o den později a dokonce i na tom stejném Comic-Conu Jon Bernthal samotný. Do Thunderbolts by klidně šel, pokud by měli připravený dost dobrý scénář. Je ale vůbec nějaká šance, že bychom seriál opravdu mohli vidět? Myslím, že pokud by Marvel opravdu chtěl, neměl by to být větší problém. Hlavní postavy už připravené jsou, herec William Hurt, který hraje ve filmech generále Rosse, také není pro televizi úplným nováčkem, a další postavy, k nimž Marvel bohužel nemá přístup, jako jsou Deadpool nebo Agent Venom, by se jistě daly nahradit někým jiným. Pokud by se tedy u Marvelu rozhodli osvěžit svůj trochu jednotvárný repertoár na Netflixu, kde příští rok žádné nové hrdiny nenajdeme, Thunderbolts by mohli být skvělou volbou. Na závěr ještě doplňujeme, že Gabriel Luna také zmínil Bladea jako projekt, který by velice rád od Marvelu viděl, takže pokud by na Thunderbolts došlo, hned má kandidáta na dalšího potenciálního člena.

Jak to vidíte? Chtěli byste vidět televizní Thunderbolts, nebo si podle vás postavy zaslouží pořádné ztvárnění na stříbrných plátnech?

Zdroje: Omega Underground I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest