Hra o trůny: Finální sezona možná přijde až v roce 2019

Hra o trůny: Finální sezona možná přijde až v roce 2019 | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 20 obrázků
Proč? Kdy uvidíme spin-offy? A co vzkazuje Maisie Williams. K tomu nejnovější fotky a video o efektech série.

Možná vůbec největší fantasy od dob Pána prstenů k nám doteď přicházela s novou sérii pravidelně každým rokem, ale v budoucnu nás možná čeká menší změna. Jaká přesně? To jste si už přečetli v názvu článku, takže jdeme k tomu důležitějšímu, tedy PROČ bychom závěrečnou řadu Hry o trůny mohli vidět až v roce 2019.

Programový prezident HBO Casey Bloys v rozhovoru s EW (Entertainment Weekly) řekl, že tvůrci seriálu, David Benioff a D.B. Weiss, musí napřed pokročit se scénáři jednotlivých epizod, alespoň natolik, aby bylo možné začít plánovat natáčení, takže by se celá produkce mohla protáhnout. Následně Bloys také uvedl, že právě připravované spin-offy se budou vysílat až po ukončení samotné Hry o trůny a výše zmínění scenáristé se na nich podílet nebudou. Prý si chtějí užít seriál jako fanoušci a ne se starat o scénáře nebo problémy s produkcí.

K tématu potenciálního odložení osmé řady Bloys ještě dodal:

„To co dělají je monumentální. Až uvidíte bitvy v sedmé řadě a to, jak si je představuji v řadě osmé...je to opravdu VELKÝ seriál . Už jsme sice skvělých seriálů natočili spoustu, ale tehle kombinuje složité postavy, které milujeme, s obrovským filmovým rozmachem. Je to první seriál, který dokázal, že to je možné a my jsme první společnost, která je ochotná to zaplatit“

Tvůrci si zkrátka chtějí dát na poslední sérii pořádně záležet a hlavně nic neuspěchat. I když asi případné čekání pár hardcore fanoušků, malinko namíchne, já jsem pro. Radši budu čekat o rok déle na pořádně emočně a dějově nabitý zážitek, který mě totálně odrovná, než dostat urychleně natočené finále, které nemusí být „to pravé ořechové“. Jak to vnímáte vy?

PS: Pokud by vás zajímal názor Maisie Williams (Arya) na sedmou řadu, tak prosím:

„Právě skončilo čtení sedmé řady a…no k***a. Začala bych se radši připravovat na...ale kašlat na to. Na tohle vás nic nepřipraví.“

Tak snad se máme na co těšit :) Následuje slíbené video o vizuálních tricích a v galerii hledejte nejnovější fotky.

Zdroje: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Lukys | 20.06.2017 09:50
Moje řeč, amigo...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest