Co pojí Agenty S.H.I.E.L.D.u a superhrdiny z Netflixu

Co pojí Agenty S.H.I.E.L.D.u a superhrdiny z Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Dočkáme se konečně Marvel crossoveru napříč různými platformami? I když jen v rámci seriálů?

Jako od velkého provázaného světa se od Marvel Cinematic Universe vždy očekávalo, že ti nejpopulárnější hrdinové budou jednoduše přeskakovat z filmu do filmu, uvidíme nepočetné množství různých návštěv a týmovek a podobně. Ve filmové části svého vesmíru Marvel dělal větši či menší crossovery už v minulosti a ve 3. fázi už se hrdinové běžně potkávají v každém filmu. V televizní části se ale nic podobného nevidí. Ano, letos nás čekají Defenders, ale co třeba spojení mezi Netflix seriály a Agenty S.H.I.E.L.D.u, vůbec prvním televizním Marvel projektem? V poslední době sice jakékoliv propojení působí pouze jako bláhová představa, možná jsme k němu přece ale přece jen blíže, než se zdálo.

Fotograf Kremer Johnson nafotil pro Marvel několik fotek určených na ceny Emmy, a kromě několika obrázků individuálních herců byla pořízena i jedna, na níž se sešli kromě všech čtyř představitelů Defenders také Clark Gregg (Agent Coulson), Chloe Bennet (Daisy ,,Quake“ Johnson) a hlavní ředitel televizní strany Marvelu, Jeph Loeb. Jedná se tedy pouze o nevinnou fotku hlavních hvězd seriálového komiksového světa, nebo je fotka zamýšlená jako vodítko k něčemu, co se možná potají chystá? To nikdo nemůže vědět s jistotou, je ale vždy fajn si zaspekulovat. Pokud by se ale k něčemu podobnému opravdu schylovalo, existují už teď alespoň nějaké malé spojnice, které by mezi sebou Netflix seriály a Agenti sdíleli?

Pojítka mezi Netflixem a Agenty

Není jich zrovna závratné množství a žádné nejsou nijak výrazné, pár se jich už ale za ta léta objevilo. Za dosud největší z nich považuji určitě motorkářský gang Dogs of Hell, který se v poměrně velkých rolích objevil v první řadě Agentů a v druhé řadě Daredevila. Nikde to neměli příliš lehké, jelikož je jednou ovládla asgardská čarodějka Lorelei, a dostali pořádnou nakládačku od Daredevila i Punishera. Oba seriály také sdílejí postavu Carla Creela, alias Absorbing Mana. Kromě agentů, kteří se s ním utkali už v jeho plné síle, si to s ním rozdal i Daredevilův otec v boxu. Pokud si vzpomínáte, jak se rozhodl záporák Cottonmouth bojovat s Lukem Cagem pomocí vrtacích mimozemských kulek, dost podobné vybavení bylo použito i v Agentech při pokusu o atentát na nového ředitele S.H.I.E.L.D.U. Nejdůležitější konexí, pomocí které by bylo nejjednodušší seriály spojit, je fakt, že podle jistých dokumentů viděných v Daredevilovi a podle informací z Agentů víme, že Matt Murdock a Daisy Johnson vyrůstali ve stejném sirotčinci. Je tedy možné, že se alespoň od vidění znají. Tak už musíme jen počkat a uvidíme, jak to celé dopadne.

Zdroj: Behance

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Fimi. | 21.06.2017 07:55
Přesně pokud by to melo byt nudné jako Luke a fist tak snad radši ani ne
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest