Inhumans: Seriál je dotočený

Inhumans: Seriál je dotočený | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Královská rodina se chystá na post-produkci.

Inhumans jsou dokončení! Štáb si po tříměsíčním natáčení může konečně dát pohov a natočené záběry nyní během prázdnin zamíří do střižny a hlavně k digitálním animátorům, aby se do nich mohli s vervou pustit. Tříměsíční post-produkční fáze, to je něco, co se v televizi příliš často nevidí. Jelikož seriálová tvorba si v mnoha případech vystačí pouze se scénářem a kamerou, a dnešní digitální magii většina seriálů příliš nevyužívá, tato tři měsíce dlouhá pauza mezi koncem natáčení a premiérou jasně říká, že máme doopravdy čekat jeden z velkolepějších a dražších televizních projektů.

Práce je u Marvelu ještě pořád dost a dost, soudě podle nedávno uniklého traileru, kde digitální efekty ještě značně pokulhávaly. Když vezmeme v potaz, že se po deset hodin bude na obrazovce prohánět obrovský teleportující se pes a žena schopná pohybovat silou vůle svými vlasy, tato tři měsíce dlouhá doba úprav by se ve finále měla vyplatit. Jako první seriálový projekt IMAXu, který se bude promítat i v kinech, toho na Inhumans závisí poměrně hodně, je tedy dobré vědět, že si se seriálem dávají načas a nechtějí nic zbytečně uspěchat.

Poté, co je královská rodina Inhumans rozprášena vojenským převratem, jen tak tak dokáže uniknout na Havaj. Setkání s pozemšťany a živoucím světem kolem, by nemuselo zachránit jenom je samotné, ale i celou planetu Zemi.

Zdroj: Reel News Hawai

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest