Maniac: Emma Stone a Jonah Hill unikají do smyšlených světů

Maniac: Emma Stone a Jonah Hill unikají do smyšlených světů | Fandíme seriálům
Netflix připravuje anglickou předělávku norského seriálu z blázince. Režíruje Cary Fukunaga (Temný případ).

Netflix v současné době vládne seriálovému světu. Kdysi internetová půjčovna pro pár nadšenců v současné době udává tón celému businessu a seriály z jeho produkce sbírají ta nejprestižnější seriálová ocenění. Každý, kdo se alespoň na malý okamžik ocitl na úplném vrcholu, vám potvrdí, že nejtěžší není se tam dostat, ale naopak se tam udržet. Netflix si je toho dobře vědom a dělá všechno pro to, aby zůstal tím, kdo bude udávat trendy i v budoucnosti. A neexistuje lepší recept, než spolupráce s těmi opravdu nejlepšími v oboru.

Do výše zmíněné koncepce skvěle zapadá i nově připravovaný seriál Maniac, který je založen na stejnojmenné norské verzi z roku 2014, která pojednává o dvojici pacientů z blázince, kteří pravidelně unikají realitě cestováním do vlastního vysněného světa. Dva hlavní blázny ztvární Jonah Hill a Emma Stone, pro které bude tento seriál skvělá platforma jak uplatnit svůj komediální talent. Poprvé se tato dvojice potkala před kamerou přesně před 10 lety v  komedii Superbad.

Třešničkou na dortu je ovšem skutečnost, že celý seriál bude režírovat Cary Fukunaga, který vdechl život první sérii True Detective nebo válečnému dramatu Beasts with no Nation. Trojice bude seriál rovněž společně produkovat. Natáčení začne v polovině příštího měsíce v New Yorku s tím, že poslední klapka se očekává v listopadu. Premiéru desetidílné série přímo pro Netflix, tak lze očekávat někdy v průběhu příštího roku.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest