Comic-Con 2017: Přehled velké seriálové nálože, co náš čeká

Comic-Con 2017: Přehled velké seriálové nálože, co náš čeká | Fandíme seriálům
Hra o trůny, Živí mrtví, Westworld, Defenders, Star Trek a další a další. Letos to bude opravdu nabité.

Brány Comic Conu v kalifornském San Diegu se otevírají už dnes. Návštěvníci dostanou možnost prohlédnout stánky s nejrůznějšími komiksy či figurkami, popřípadě se kochat pohledem na promyšlené oblečky všudypřítomných cosplayerů. Hlavní část programu začíná teprve zítra, přičemž filmovou část harmonogramu už jsme si představili. Teď je na řadě vypíchnout alespoň to nejzajímavější z toho televizního. Seriálů se v San Diegu představí opravdu hodně, takže tu a tam nějaké méně známé jméno vynecháváme, abyste nebyli úplně zahlcení. A tady už je výčet:

V noci na zítřek středoevropského času budou mít premiéru úvodní epizody seriálů Black Lightning a Krypton, tudíž zítra můžeme očekávat první dojmy. Ve čtvrtek se představí 3. řada seriálu Colony, závěrečné epizody Teen Wolfa, 2. řada Van Helsinga, 4. (a poslední) řada The Strain, další série Z Nation, novinka nazvaná Ghosted, 2. řada Vymítače ďábla, Castlevania nebo příští řada 12 opic. Něco nám však říká, že naši čtenáři budou nejvíc zvědaví na prezentaci seriálů Legion (dozvíme se něco víc o 2. řadě?) a Inhumans, kteří by možná mohli přivést nový trailer. Tak či tak mají tvůrci co dělat, aby rozehnali obavy, které zatím seriál mezi fanoušky vzbuzuje.

V pátek si přijdou na své příznivci Big Bang Therory, iZombie, The 100, Ricka a Mortyho, Kačeřích příběhů, Preachera, Klíšťáka, Bobových Burgerů, Outlandera, Archera anebo Vikingů. Objeví se ale i panely, které se budou těšit ještě výraznější pozornosti. Před publikum předstoupí Walking Dead a Fear The Walking Dead, Hra o trůny, The Gifted (nový X-Men seriál, který točí filmový režisér Bryan Singer), Twin Peaks a především Defenders – velká týmovka Daredevila, Jessicy Jones, Lukea Cage a Iron Fista. I tady doufáme v nový trailer. Úplně nové seriály bude představovat stanice SyFy.

V sobotu vystoupí zástupci seriálů Riverdale, Simpsonovi, The Originals, American Dad, Family Guy, Lucifer, Wynonna Earp, Gotham, The Magicians, novinka Midnight Texas, The Expanse, Ghost Wars, Broad City a novinka Future Man. Ze zavedených hitů čekáme největší zájem u Stranger Things, Westworldu a seriálů z Arrowverse (Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl), z novinek by se největšímu zájmu mohly těšit Krypton, Black Lightning a především Star Trek: Discovery.

Při dojezdové neděli (se započítáním časového posunu tedy u nás pravděpodobně v až pondělních hodinách) se ukážou Last Ship a Dirk Gently’s Holistic Detective Agency, ale zdaleka největší pozornosti se bude těšit Doctor Who. Vůbec poprvé totiž nemáme doktora, ale doktorku, kterou ztvární Jodie Whittaker (Broadchurch, Útok na věžák). A to samozřejmě internetovým šovinistům zavařilo capslocky a začali nebezpečně vyhrožovat. Třeba tím, že už se na seriál nikdy nepodívají. No velká hrůza. My ostatní se v klidu podíváme, jaké má seriál s Jodie plány.

Obrázek na titulce s předstihem zveřejnili Živí mrtví, kteří tak zároveň potvrdili, že premiéra příští řady je stanovená na noc z 22. na 23.10.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 2

Kapitán Mexiko | 20.07.2017 23:12
JCVD Milý hošku, tvůj příspěvek evidentně vychází z nějakýho genderovýho rozdělení rolí. Já si dovedu představit, že roli postavy doktora, muže, postavy, která toho hodně ví, hodně zažila, hodně viděla, hodně protrpěla, ale vždycky měla sílu a optimismus, aby se s nepřízní popasovala je zároveň postavou, která toho hodně neví, je zmatená, občas je dětinská, ješitná a potřebuje pomoc, může hrát žena a že taková postav i žena může být. Je mi naprosto jasný, že to právě pro ten fakt, že jsou určité role dávány stále stejnému genderu, to ale spoustě lidem přijde "nepřirozené". Nepřirozené to ale není. Ženská postava může prožít to co prožil doktor chlap, proč by ne? Timelordi se po regeneraci charakterově trošku změní, vždyť Capaldiho doktor byl charakterově o dost jinde než Tennant. Jodie do toho přinese něco svého, něco starého zahodí a zároveň si ten základní charakter ponechá. Za mě vcelku chápu některé, že si nedovedou ten charakter představit v ženském podání, ale je to právě i proto, že takovej charakter v patriarchální společnosti nevídají. Čili nejsou to šovinisté, přesto je chyba jen a pouze v nich.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest