The Punisher: Trailer odhalil jednoho ze záporáků

The Punisher: Trailer odhalil jednoho ze záporáků | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Střetne se Frank Castle se zkorumpovaným agentem CIA?

S vypuštěním The Defenders jsme dostali i první trailer na další letošní seriál z produkce Marvelu a Netflixu, The Punishera. Právě Punishera jsme se v Defenders nedočkali, což mnozí považují za velkou škodu, ovšem Frank se na podzim vydá na vlastní misi, mnohem temnější a nebezpečnější. Zatím nevíme mnoho o příběhu, pravděpodobně však seriál odvypráví minulost Franka Castlea (Jon Bernthal), jeho působení v armádních jednotkách v Afghánistánu a ukáže nám cestu která vedla až k tomu, že se z něj stal zabiják, jehož jsme mohli vidět ve druhé řadě Daredevila. Víme také, že se v seriálu po jeho boku objeví Karen Page (Deborah Ann Woll), která bude v jeho novém životě také hrát roli.

Z prvního traileru jsme mohli vidět především letmé záblesky Frankovy minulosti. Jedna pasáž však pravděpodobně odhalila přinejmenším jednoho ze záporáků série. Server Screengeek se mrknul podrobněji na jednotlivé záběry, mezi kterými můžeme spatřit i několik okamžiků z vojenské minulosti Franka. Právě mezi nimi se objeví i William Rawlins, v komiksech zkorumpovaný agent CIA, který se paktuje s mafií a objevil se jako hlavní záporák v komiksové sérii Punisher MAX z roku 2005.

Už dříve bylo oznámeno, že roli jménem Rawlins si zahraje Paul Schulz (Zodiac, Rambo: Do pekla a zpět). V komiksech také nosí Rawlins pásku přes oko, což by korespondovalo se záběry, kdy je Frank od Rawlinse násilně odtažen několika vojáky a Rawlins má zakrvácené levé oko. Je tak evidentní, že Frank a Rawlins se v lásce mít nebudou. V galerii si můžete prohlédnout vzhled Rawlinse z komiksů, jeho představitele v seriálu i Frankův nový ohoz. Punishera uvidíme v listopadu na službě Netflix.

Zdroj: Screen Geek

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest