The Eddy: oscarový Damien Chazelle a další muzikál

The Eddy: oscarový Damien Chazelle a další muzikál | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér špičkového muzikálu La La Land plánuje pro Netflix další muzikálovou pecku.

Režisér Damien Chazelle, jehož muzikál La La Land ovládl letošní Oscary, plánuje krom celovečerního snímku First Man o prvním muži na měsíci Neilovi Armstrongovi s Ryanem Goslingem v hlavní roli, také další muzikál. Tentokrát v podobě osmidílné televizní dramatické série pro streamovací službu Netflix.

Celá osmidílná série The Eddy se bude odehrávat ve Francii (kde se bude celý seriál i točit). Scénář nenapíše samotný Chazelle jako u La La Landu či Whiplashe, avšak zhostí se jej spoluautor divadelní hry Harry Potter a proklaté dítě, Jack Thorne, který bude seriál i produkovat. D. Chazelle natočí první dvě epizody chystaného muzikálového dramatu a bude rovněž výkonným producentem celého projektu. Krom těchto dvou jmenovaných se bude na sérii produkčně podílet i Alan Poul (Řím, Odpočívej v pokoji, Newsroom).

O příběhu se toho příliš neví. Strohý popis od Netflixu zní: „The Eddy bude zasazen do současného Paříže. Děj se bude točit okolo jednoho hudebního klubu, jeho majitele, kapely a chaotického města, které je obklopuje.“ Postavy budou v seriálu mluvit jak francouzsky, tak anglicky a arabsky. Text k originálnímu hudebnímu doprovodu napíše šestinásobný držitel Grammy Glen Ballard (taktéž producent projektu), který stojí za písněmi “Bad“ od Michaela Jacksona anebo “Jagged Little Pill“ od Alanis Morissete’s či soundtrackem k Matrix Reloaded nebo Polárnímu Expresu.

Samotný Damien Chazelle se k projektu s nadšením vyjádřil takto: „Vždycky jsem snil o tom točit v Paříži a jsem opravdu rád, že se na projektu budu podílet s Jackem, Glenem a Alanem. Rovněž jsme nadšený z toho, že si The Eddy našel domov zrovna na Netflixu.“

Seriál se nachází v bodu preprodukce. Ještě nebyl ani zahájen casting do hlavních rolí, tudíž ještě není známo předběžné datum premiéry. O dalších novinkách vás budeme průběžně informovat.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest