The Punisher: Hacker Micro se blíže představuje

The Punisher: Hacker Micro se blíže představuje | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Frank Castle na své krvavé cestě za spravedlností narazí na „legendárního hackera“.

Pro fanoušky The Punishera byl tento týden menším svátkem, jelikož bylo zveřejněno relativně hodně obrázků z nadcházejícího seriálu. Mezi nimi se objevily také dvě fotky, na kterých byla nová postava jménem Micro, kterého si zahraje Ebon Moss-Bachrach. Mediální oddělení Netflixu nyní zveřejnilo detaily o několika nových postavách a mezi nimi také o Microvi. Pojďme si ho tak trochu více představit.

Občanským jménem David Lieberman je komiksech spojenec Franka Castlea, pro kterého je technickou podporou za monitorem. V seriálu však uvidíme trochu jinou verzi této postavy. Seriálový Micro není tlustý a zavalitý, jako ten komiksový, a nosí vousy. Je to bývalý analytik NSA, který svým hackerským nadáním v několika případech zavařil americké vládě. Musel tak nafingovat svoji vlastní smrt a skrýt se i před svoji rodinou, kterou v seriálu též uvidíme.

Svoji základnu má ve sklepení elektrárny na Rooseveltově ostrově a snaží se zůstat skrytý před okolním světem. Jeho a Franka (Jon Bernthal) svede dohromady myšlenka, že mají společného nepřítele. Micro však Franka přelstí a Frank ho považuje za nepřítele, ovšem nemůže k němu jen tak nakráčet a vymlátit z něj duši. Pro sérii je to dobrý moment, předvést Frankovi geniální taktické schopnosti jako kontrast pro jeho fyzický výcvik.

Frank a Micro nakonec svoje síly spojí, jelikož mají dost společného. I Micro si prošel několika tragickými momenty a Frank empatizuje a rozumí jeho smutku z toho, že se nemůže stýkat se svojí rodinou. Oba se však vyrovnávají se svými ztrátami jinak a to vše mezi nimi rezonuje a vytváří dramatickou atmosféru. Bude tak velmi zajímavé sledovat tyto dvě postavy pracovat pospolu. Punishera uvidíme v listopadu na Netflixu.

Zdroj: MoviePilot

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest