Gotham: Temný rytíř jde v následující epizodě do akce

Gotham: Temný rytíř jde v následující epizodě do akce | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Gordon, Bruce a Tučňák budou mít již za pár dní pořádně napilno.

Druhá epizoda Gothamu minulý týden velmi slušně navázala na dobře nastartovanou čtvrtou sérii a připravila nám opět mnoho skvělých momentů. Výrazný prostor v této epizodě dostal Scarecrow, kterého se, přinejmenším podle mě, podařilo ztvárnit opravdu velice dobře. Co Scarecrowovi vedle ostatních postav prospívá, je právě to, že se objevuje v seriálu, který mu na rozdíl od filmu dává ještě více prostoru na prokreslení a také na to dostat se mu více pod kůži. Díky tomu si tak můžeme postavu Scarecrowa užít ještě více, než například ve filmu Batman začíná. Na tento Nolanův film se mimo jiné v minulé epizodě opět několikrát naráželo a to velmi zábavným způsobem, ať už šlo o Bruceovu výmluvu u Foxe, že leze po skalách, či o Alfrédovu častou připomínku „Já to říkal“. Na závěr jsme pak viděli Bruce v jeho novém kostýmu, který už začíná připomínat výstroj temného rytíře o trochu více. Co nás čeká v další epizodě?

Tučňák se snaží čím dál více dostat Gotham pod svou kontrolu a odstavit tak policii ze hry, což přivedlo ke konci minulého dílu Gordona k myšlence požádat o pomoc Carminea Falcona, kterého v nejnovější epizodě vyhledá a skutečně to udělá. Tento střet bude velmi zajímavé sledovat, jelikož Falcone pravděpodobně nikdy Gordonovi neodpustí, že zabil jeho syna. Do tohoto střetu se také zamíchá dcera Falcona, Sofia, kterou uvidíme v seriálu poprvé a právě ona bude dost možná pověřena svým otcem vzít Tučňákovi vítr z plachet. Druhou hlavní zápletkou bude Brucův pokrok v jeho cestě k našemu oblíbenému maskovanému hrdinovi, což jsem naznačil již v prvním odstavci. Bruce si na svůj nový kostým rychle zvykl a v další epizodě nezaváhá jej použít v akci. Ostatně podívejte se sami v přiloženém promo videu.

Těšíte se na další epizodu? Máte nějaké typy, jak by se mohlo vše dál vyvíjet?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

DanielFF | 05.10.2017 23:22
P.S.: Zmíněná epizoda v článku vychází samozřejmě klasicky v pátek ve 2.00 našeho času, tak se nenechte zmást podtitulkem :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu