Trust: Televizní verze filmu s vystřiženým Spaceym

Trust: Televizní verze filmu s vystřiženým Spaceym | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Chladnokrevnost J. Paula Gettyho v nové upoutávce startuje odpočet do uvedení první série mapující dynastii slavného ropného magnáta.  

Od kdy jsme vás posledně informovali o vývoji seriálu Trust, nad kterým drží dohled Danny Boyle (Steve Jobs, Trainspotting) už trochu vody přeteklo. Klan Gettyů tehdy představovali Donald Sutherland (Hunger Games) s Hilary Swank (Million Dollar Baby) a od té doby k nim do rodiny přibyli méně známí Michael Esper a Harris Dickinson. V roli mimo linii zbohatlíků se ale ukáže třeba Brendan Fraser (série Mumie).

První série bude sledovat primárně události kolem únosu dědice Paula Gettyho III. (Dickinson) roku 1973 v Římě, za kterého J. Paul Getty (Sutherland) odmítl zaplatit výkupné. Byl z toho docela zvláštní případ, jelikož po téměř úplném nezájmu ze strany rodiny vyjednávat, byla ve své práci v rozpacích i policie. Kromě příběhu hlavy rodiny a uneseného vnuka se v seriálu seznámíme i s problematickou existencí dalších členů zámožného rodu a vrtkavou povahou nesmírného bohatství.

Zajímavostí je, že na stejné téma bude mít v tom čase premiéru i nesouvisející film Všechny prachy světa, který postihli rozsáhlé přetáčky z důvodu uvolnění skandalizovaného Kevina Spaceyho z jedné z hlavních rolí. Stane se tak jen pár týdnů před uvedením seriálu Trust, který se začne vysílat v lednu příštího roku. Tvůrci musí doufat, že diváci budou na námět nadále navnadění, nebudou si oba projekty plést, a že si rádi rozšíří obzor o další souvislosti, které by měl seriál do svých deseti epizod první série zapracovat. Níže je k vidění zmiňovaný teaser, zobrazující naprosto nezainteresovaného starého pána, jehož největší starostí je servírování másla.

Zdroje: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest