The Mechanism: Krimi série od tvůrce Narcos odhalila první trailer

The Mechanism: Krimi série od tvůrce Narcos odhalila první trailer | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Netflix rozjíždí další ambiciózní krimi seriál z ranku Narcos a trailer nepřekvapivě vábí přesně tak, jak by měl.

Streamovací služba Netflix zveřejnila první fotky a trailer ke své nové kriminální sérii produkované v Brazílii. Tento projekt je zajímavý hlavně díky brazilskému tvůrci José Padilhovi, který stojí za několika epizodami oceňovaného Narcos, remaku Robocopa či akčních snímků Elitní jednotka 1 a 2. Díky jeho filmografii je zřejmé, že si již akční žánr měl možnost vyzkoušet, a navíc coby rodilý Brazilec má ke své zemi tak pevné pouto, že se to (doufejme) pozitivně promítne i do jeho dalšího režijního počinu, kterého se fanoušci dočkají 23.3.

The Mechanism (v originále O Mecanismo) by měl být strhující podívanou inspirovanou skutečnými událostmi. Příběh se bude zabývat skupinkou zarputilých vyšetřovatelů, jejich odhalením masivní korupce sahající do nejvyšších míst a následného dopadu na všechny zúčastněné včetně jich samotných. Za scénářem stojí brazilská rodačka Elena Soares (Dům v písčinách, Cidade dos Homens).

I herecké obsazení je z valné většiny brazilské. Selton Mello (Odpad, Nina) si zahraje Marca Ruffa, federálního vyšetřovatele ve výslužbě, který je posedlý nedořešeným případem. Enrique Diaz (Vzpoura ve věznici Carandiru, Dům v písčinách) ztvární Roberta Ibrahima, psance, který svými lžemi dopomáhá Ruffovi k vyřešení případu. Caroline Abras (Se Nada Mais Der Certo) převezme úlohu Vereny Cardoni, Ruffovovi odvážné chráněnkyně. Dále se v seriálu objeví: Lee Taylor (Velho Chico), Antonio Saboia (Lamparina de Aurora), Jonathan Haagensen (Město bohů) a další.

Jak je u Netflixu zvykem, všech osm epizod bude uveřejněno najednou. Dole pod článkem se můžete podívat na strhující atmosférický trailer, který i přes velmi rychlý střih vtáhne do děje a snadno vábí na premiéru tohoto chystaného titulu. V galerii pak naleznete uveřejněné promo fotografie a screeny z traileru.

Zdroje: ComingSoon, Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest