Na světlo pronikly amatérské záběry ze závěrečné bitvy GoT

Na světlo pronikly amatérské záběry ze závěrečné bitvy GoT | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Všichni, kteří snesou spoiler, prosím, račte dál. Unikla velká věc.

Pozor! Článek obsahuje zásadní spoiler k událostem finální řady Hry o trůny!

A popravdě, jde o věc takových rozměrů, že by pravděpodobně bylo stejně nemožné ji úplně utajit. I když je produkce osmé sezóny v plném proudu a je zřejmé, že sem tam něco unikne, v případě jako tento ani nezůstává místo pro extrémní spekulace.

O rozruch mezi fanoušky se postaral jeden z uživatelů Facebooku, který během své cesty kolem natáčecích lokací v Severním Irsku zahlédl zajímavý výjev… A samozřejmě ho zachytil na video a zavěsil na síť. Přestože zde není důvod, proč událost dál okecávat, ještě jednou vydáváme varování nejvyššího spoilerového stupně. Ve čtení textu pod obrázkem pokračujte na vlastní riziko.

Tma večerní krajiny byla kdesi v dáli narušována podezřelou září. Ta vycházela z místa, kde stojí, nebo lépe řečeno kde stávala pevnost Zimohrad. Ta se ocitla doslova v jednom ohni. Ne jen v koudeli dýmu, ale v obrovském požáru, který požíral mohutné kulisy. Popsaná scéna každému ihned prozradí, že Zimohrad padne.

Pokud se přece jen pustíme do spekulací, kromě normálních plamenů může jít třeba o modrý oheň draka Viseriona. Svou barvu lehce získá až po digitálních úpravách. Může jít o velkou událost během sezóny, která gradaci příběhu požene vpřed, může jít o hrůzný obraz závěru Hry o trůny. To se zatím neví a vědět se nejspíš nebude do uvedení konkrétního dílu.

Pro všechny, které napadá ještě další verze, třeba nešťastný požár na place (což produkci rozhodně nepřejeme), máme tu ještě jedno potvrzení, a to že požár bašty rodu Starků byl kontrolovaný. Doložili to zpravodajci z portálu Belfast Live.

Přinesli zprávu, že sice k požáru ve středu v 19:24 místního času byl učiněn výjezd hasičského sboru, ale nedošlo k žádnému zásahu. Mluvčí hasičů o přítomnosti na scéně uvedla: „Incidentu byly přítomná dvě hasičská vozidla z Magherafeltské hasičské stanice, avšak nebyla vykonána žádná akce, protože událost byla zvládnuta.“

Kromě toho, za všechny reporty hasičských složek nejlíp vypoví fakt, že se kolem toho táboráku prohánělo kolem 500 komparzistů rozsáhlé bitevní scény.

GOT set on fire 

Posted by Steven McAuley on 31. január 2018

Zdroje: BelfastLive

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest