Výběr 5 březnových premiér seriálů, které nesmíte minout

Výběr 5 březnových premiér seriálů, které nesmíte minout | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 40 obrázků
Přinášíme vám souhrnný přehled nových březnových seriálů, o kterých si můžete udělat obrázek z přiložených trailerů a rozsáhlé galerie.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Překvapilo mě, kolik zajímavých seriálových titulů si odbude premiéru během následujícího měsíce. O pár z nich jsem slyšel a i jsme o několika z uvedených na Fandíme Seriálům psali, ale až uveřejněné trailery mě nalákaly na jejich zhlédnutí. Podívejte se na souhrnný trailerový přehled seriálů: The Terror, Heathers, Siren, The Oath a Trust.

The Terror (Premiéra: 26.3.)

„Posádka britského královského námořnictva vyráží v polovině 19. století na expedici do zrádné Arktidy za prozkoumáním a otevřením severozápadního průsmyku. Při této cestě narazí na zatím neobjevené monstrum.“

Takto zní stručná synopse očekávaného seriálu od AMC, jehož první série bude mít celkem deset hodinových epizod. The Terror je produkován Ridley Scottem, což ovšem po jeho posledních snímcích není zaručenou zárukou kvality. Po zhlédnutí plnohodnotné ukázky čítající skoro 3 minuty, jsem se nicméně na tento projekt začal nesmírně těšit a díky produkujícímu Ridley Scottovi může skvěle fungovat i hororová atmosféra, na kterou uvedený trailer velmi sází.

Trailer si drží perfektní hutnou atmosféru a servíruje jeden krásný záběr za druhým. Koketuje s hororovými prvky laděnými do ledové nehostinné pustiny, prezentuje několik výrazných britských tváří (Jared Harris, Ciarán Hinds, Tobias Menzies) a láká podle mě na něco, co jsme v televizi v takové vyšperkované podobě ještě neviděli. I přes neumírněnou délku traileru navíc nemám z ukázky dojem, že by mi prozradila z děje něco zásadního.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest