Hra o trůny: Podrobný rozbor závěrečné série v souvislostech

Hra o trůny: Podrobný rozbor závěrečné série v souvislostech | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 10 obrázků
Co se podle nás stane v televizním megahitu dál? Přinášíme vám textový rozbor potenciální dějové linky včetně všech souvislostí.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Theon a Yara Greyjoy

Někdo, koho jsme celou dobu ještě nezmínili, je samozřejmě Theon Greyjoy. Postava, která je v seriálu už od jeho vůbec první epizody a která si prošla snad větším utrpením než kdokoliv jiný. Ten si v poslední epizodě minulé řady znovu získal respekt svých železných lidí a v jejich čele se vydal zachránit svou sestru Yaru (Gemma Whelan) ze spárů Cersei a svého strýce Eurona. Pochybuji, že jeho příběh bude hrát příliš výraznou roli, zmínit ho ale musíme. Theon a jeho lid se o záchranu pokusí nejspíš o něco dřív, než Arya s Jaimem, protože se na konci minulé řady vyskytovali podstatně blíž Králově přístavišti. Na rozdíl od Aryii ale nemá Theon Jaimieho, který by ho dokázal po hradě propašovat, předpovídám tedy, že on i jeho kumpáni budou ještě pravou Cersei polapeni. Cersei Theonovi druhy pozabíjí a jeho samotného si nechá jako rukojmího pro Eurona. Jakmile Arya Cerseiinu identitu převezme a o Theonovi se dozví, pomůže jemu i jeho sestře ven a využije jich pro přepravu některých svých vojáků po moři směrem na Sever jako malou záložní skupinu, protože většinu lodí má s sebou už Euron.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Pan Realista | 23.06.2019 12:56
Dočetl jsem to dokonce až do páté kapitoly ale dál už to nejde. Něco málo zní zajímavě ale zbytek je jako z hlavy šestiletého dítěte. Že by se Noční král stavil v hlavním měste jen tak pro Cersei? Proboha proč? Ona ho vůbec nezajímá. Nezapomeňte že Hra o trůny se snaží držet reality. Jaký smysl má běžet na jih a zpátky na sever atd, apod. Ale na pohádku pro nemyslící děti dobré scénáře.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest