Facebook spustí seriál s tváří Marvelu, sestrou slavných dvojčat

Facebook spustí seriál s tváří Marvelu, sestrou slavných dvojčat | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Na internet dorazila další streamovací služba a ulovila hvězdu superhrdinských rozměrů.

Elizabeth Olsen vyrostla z dětské nikterak objevné umělkyně ve velice slušnou herečku. A to se většině dětským hvězdám nestává. Zatímco jako mladá hrávala v průměrných a v podstatě zapomenutelných filmech, pomalu si budovala cestu ke slávě. A kde je teď? Hraje v miliardových blockbustrech od Marvelu a minulý rok dokázala předvést svůj herecký talent v oceňovaném dramatu Wind River. Teď se bude moci předvést v připravovaném seriálu, který ovšem nepůjde do televize, ale na…

...Facebooku! Ano. Sociální síť na přátelení s lidmi, které jste nikdy neviděli, představila v srpnu svým uživatelům vlastní streamovací službu Facebook Watch. Po vzoru Youtube, Netflixu nebo Hulu chce lidem poskytnout možnost sdílet zážitky nebo podpořit umělce, kteří se snaží prosadit, či dokonce vydělat peníze. Ovšem teď chce Facebook vypustit do éteru svůj vlastní velký projekt. A teď už konečně k tomu hlavnímu.

Olsenka si zahraje v zatím nepojmenované drama sérii od scenáristy Kita Steinkellnera, který zatím jen stačil napsat scénář pro britské drama Z: The Beginning of Everything. Olsenka bude společně s Kitem také projekt produkovat a sama prohlásila, že je s tvůrčím týmem nad očekávání spokojená a těší se, až světu představí jejich projekt. Bohužel na jakékoliv detaily o příběhu si ještě budeme muset počkat. 

V galerii si prohlédněte snímky Elizabeth Olsen z dob, kdy ještě nebyla zdaleka tak slavná a také unikátní snímek z jejího dětství. Podobu se svými slavnými sestrami nezapře. 

Zdroj: hollywoodreporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest