Stranger Things: Třetí řada představí tři nové postavy

Stranger Things: Třetí řada představí tři nové postavy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Nejnovější řada Stranger Things chystá vsadit do seriálu tři nové postavy. K tomu ještě známe jejich strohou charakteristiku.

Největším faktorem, který stojí za tak obrovským úspěchem, jaký v roce 2016 zaznamenal na Netflixu seriál Stranger Things, je určitě jeho fantastická práce s postavami. Ani jedna nepůsobila zbytečně, každá měla svou roli i vývoj a seriál celkově přes noc vytvořil jeden z nejzapamatovatelnějších ansámblů posledních let. Tento trend pokračoval i s přidáním zbrusu nových hráčů do řady druhé, například dobráka Boba v podání Seana Astina či záporných nezáporných postav jako Paul Reiser v roli doktora Owense. Web The Hashtag Show nám nyní poprvé poodhalil, jaké nové hráče bychom mohli očekávat v řadě třetí.

The Hashtag Show na základě svých interních zdrojů tvrdí, že pro třetí řadu Stranger Things budou vytvořeny tři nové postavy, pro které se momentálně hledají představitelé. I když jména postav jsou s největší pravděpodobností pouze provizorní a ve finálním seriálu budou úplně jiná, jejich popisy by měly konečné verzi odpovídat, protože právě podle těchto popisů se herci hlásí ke castingu. Nyní se tedy na samotné popisy podíváme.

 

Looks like the cast of #StrangerThings found Will at the premiere!

Příspěvek sdílený Stranger Things (@strangerthingstv),

První v řadě je někdo pod jménem "Starosta Larry Kline". Netflix pro roli hledá muže ve věku od čtyřiceti do šedesáti let, postava je dále charakterizována jako klasický uhlazený politik z 80. let s projevem plným patosu, který je poháněn čistě svými vlastními zájmy. O Hawkins Lab už se tedy nejspíš začne po jejich odhalení na konci minulé řady ve velkém zajímat vláda.

Druhou na řadě tu máme postavu jménem "Bruce". Bruce je popisován jako morálně nejistý reportér okolo padesátky, pořádný slizoun s nadváhou a velice nápadným zájmem o ženy. Jeho popis je zdaleka nejméně podrobný, takže více k němu bohužel nemáme

Na závěr si představíme jedinou ženu, kterou castingové popisy jmenují jako "Patricia Brown". Ta by měla plnit roli milé a přívětivé postarší ženy ze sousedství. O roli se mohou ucházet herečky ve věku pohybujícím se někde kolem sedmdesátky, přičemž náplní jejich práce by z velké části bylo jen vysedávání ve své zahradě a čas od času nabízení svých rad a zkušeností hlavním dětským hrdinům. The Hashtag Show si konkrétně k ní neodpustila rýpnutí, že milá a nevinná stará paní je pro svět Stranger Things až příliš dobrá a nakonec se z ní vyklube nějaké hrozivé monstrum z dimenze The Upside Down, posudek ale už necháme na vás. Co si o postavách myslíte? Jste za ně rádi, nebo byste si i nadále vystačili s dosavadními obyvateli městečka Hawkins?

V galerii si můžete kromě snímků ze seriálu prohlédnout také civilní fotky Millie Bobby Brown (14), představitelky Eleven, které vám nedají spát. Ve skutečnosti je totiž navzdory svému věku herečka neskutečná kočka. 

Zdroje: The Hashtag Show

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Rudmen | 28.02.2018 19:57
Na tom jedenáctém obrázku - klidně bych si Millie ji dokázal představit do role malé Lary Croft :-).
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest