Teorie velkého třesku: Bratr Sheldona konečně odhalí tvář

Teorie velkého třesku: Bratr Sheldona konečně odhalí tvář | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Jak vypadá velký bratr Sheldona Coopera? Konečně ho uvidíme. 

11. série Teorie velkého třesku konečně odhalí tvář staršího bratra Sheldona Coopera George, který se dostaví na jeho svatbu s Amy. Doprovodí na událost jejich společnou matku, kterou opět ztvární Laurie Metcalf. Zda dorazí i Sheldonovo dvojče, sestra Missy (Courtney Henggeler), zůstává zatím obestřeno tajemstvím.

Zajímavost dne: Čí tvář stojí za paní Wolowitzovou a proč zemřela?
 

A kdo že si tedy George zahraje? Vyvoleným pro roli velkého bratra Sheldona Coopera se stal Jerry O´Connell (Liga spravedlivých, Veronica Marsová). Informace byla odhalena ve středu během panelové diskuze na PaleyFestu v Los Angeles. Další Jerryho fotky najdete v galerii.

Poprvé se Sheldon o Georgovi zmínil ve třetí řadě Teorie velkého třesku, když řekl: "Vyrostl jsem se starším bratrem a dost hádavou sestrou, dvojčetem." V jiných epizodách pak například zmiňuje, že měl mít George ledvinové kameny nebo vzpomíná, jak si v obýváku jeho bratr a sestra postavili pevnost a nechtěli ho pustit dovnitř. O obou sourozencích nemluví Sheldon jinak než jako o idiotech.

V Teorii velkého třesku se George nikdy neobjevil. V jeho prequelu s názvem Young Sheldon ho ztvárňuje patnáctiletý Montana Jordan. Tvůrci se snažili, aby vzhled George v Teorii velkého třesku odpovídal právě vzhledu Montany z Young Sheldona. A jejich záměr došel naplnění. Souhlasíte?

Zdroje: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest