Stranger Things 3: Máme první video ze zákulisí i fotky

Stranger Things 3: Máme první video ze zákulisí i fotky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Stará parta je zpátky pohromadě a s nimi i řada nováčku. Třetí řada se oficiálně točí!

Je tomu už téměř týden, co jsme vás na webu informovali, že tvůrci, herecké osazenstvo a štáb seriálu Stranger Things se po několikaměsíčním sepisování scénářů vrací zpátky na plac a hodlají začít pracovat na třetí řadě. Informaci tehdy v rozhovoru odhalil hlavní producent a jeden z režisérů Shawn Levy, trošku oficiálnější oznámení ale učinil až teď samotný Netflix. Na jeho Youtube kanále se totiž objevilo video přímo ze zákulisí, které ukazuje kompletní obsazení, zatímco se připravuje na čtení scénářů a dává vědět, že natáčení třetí série už je opravdu v plném proudu.

Dokazují to i nové fotografie, které prosákly na povrch a odhalují představitelku Eleven Millie Bobby Brown v o poznání delších vlasech, než měla v předchozích sériích. Na jedné z fotek je vidět i Sadie Sink, představitelka Max. Fotky si prohlédněte v galerii. 

Stranger Things: 5 věcí, které jste nevěděli o "Mad" Max
 

Ale zpět k videu. To sice neukazuje nic, co bychom doposud nevěděli a spíše si jen pohrává s nostalgií, ale černobílé provedení za doprovodu staré známé seriálové hudby a konečný záběr všech herců, který pomalu rotuje do polohy vzhůru nohama, dokáže docela spolehlivě nahnat husinu. Ve videu se ukážou kromě starých známých jako Noah Schnapp (Will), Gaten Matarazzo (Dustin) a David Harbour (Jim Hopper) také zbrusu nové tváře. K seriálu se připojila například Maya Hawke, dcera herečky Umy Thurman, a společně s ní i Jake Busey a Cary Elwes. O jejich postavách je nám zatím známo velmi málo, pokud si ale chcete udělat aspoň trošku obrázek, tak všechny zveřejněné informace najdete v našem starším článku. Na premiéru třetí řady musíme vydržet až do příštího roku a trailerů se také nejspíš v blízké době nedočkáme, takže se po videu směle vrhněte, na jiné totiž budete čekat marně.

Zdroj: Netflix

Zdroj fotek: MailOnline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest