The Rain: Plnohodnotný trailer na survival drama od Netflixu

The Rain: Plnohodnotný trailer na survival drama od Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Pokud chcete přežít, musíte zůstat v suchu, to je jediné pravidlo v nejnovější dánské sérii od Netflixu. Ta bude mít premiéru už 4. května!

Netflix nově zveřejnil plnohodnotný trailer na dánské survival drama The Rain, které jsme vám představili už v minulém článku. Nový trailer trochu zjemňuje zprávy o tom, že se jedná o hororový seriál. Spíše to vypadá na survival drama s prvky psychologického hororu, které bude řešit hlavně postavy a jejich vztahy v prostředí, kde většina populace vymřela. Se sloganem „Pokud chcete zůstat naživu, zůstaňte v suchu“ navíc trailer více odhalil příběh seriálu.

The Rain: Nová hororová série od Netflixu
 

Již víme, že série bude sledovat dva sourozence, kteří se pět let schovávali v bunkru. Jeden z nich je dle traileru zřejmě imunní na nákazu, která se přenáší dešťem, a díky které vymřela skoro celá populace Skandinávie. Sourozenci po dlouhé izolaci nejsou připraveni jak na venkovní prostředí, tak na nová sociální pravidla, která s sebou nákaza přinesla. Připojí se tak ke skupince přeživších, jejichž cíl není z traileru úplně zřejmý. Je však jasné, že mezi nimi budou postupně v nehostinném prostředí vznikat názorové konflikty, se kterými bude série především pracovat, a do všeho se zřejmě zapojí ještě jiná organizace, která bude chtít získat imunitu pro sebe.

Z traileru pak nejsou patrné žádné známky toho, že bychom se měli dočkat zombie, vyloženě nakažených lidí či podobných stvoření. Hlavním nepřítelem tak bude voda a déšť, na což odkazuje i slogan. Série by měla čítat 8 dílů, a působí zatím jako The Walking Dead bez zombíků. Seriál má premiéru na Netflixu už 4. května, stojí za ním dánský tvůrce Jannik Tai Mosholt a v hlavních rolích se objeví převážně herci ze Skandinávie: Alba August, Lucas Lynggaard Tonnesen, Lars Simonsen či Mikkel Boe Folsgaard.

A hádanka na závěr: Koho si zahrál Lars Simonsen ve skandinávské detektivce Most? Odpověď najdete na prvních dvou obrázcích galerie. 

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest