Titans: Komiksovka od DC obsadila další postavu

Titans: Komiksovka od DC obsadila další postavu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pokud máte rádi Wonder Woman, pak vám tato adaptace Teen Titans udělá radost.

Jak již víte z minulých článků, v seriálu Titans, který je hranou adaptací komiksových Teen Titans, se objeví spoustu zajímavých a známých postav z komiksů. V rámci dřívějších článků jsme vás informovali také o tom, že se dle tehdejších castingových požadavků hledala představitelka role, která nápadně připomínala postavu Wonder Girl. To je v komiksech taková mladší verze Wonder Woman, a i když tuto identitu nosilo více postav, nejznámější je zřejmě Donna Troy, která také byla v komiksech členkou a zakladatelkou Teen Titans.

Titans: První pohled na seriálového Robina
 

A právě tato postava našla svoji představitelku. Podle serveru Heroic Hollywood byla do role obsazena mladá herečka Conor Leslie. To je nepříliš známá herečka, která se objevila v seriálech jako The Man in the High Castle či Shots Fired. Profil méně známých herců a hereček však k seriálu Titans patří vzhledem k tomu, že jediným, koho můžeme považovat za hvězdu, je představitel Robina Brenton Thwaites (Piráti z Karibiku 5, Bohové Egypta).

V komiksech má postava Donny Troy několik vyobrazení - od klonu Wonder Woman po někoho, kdo byl stvořen pro její zničení. Tvůrci tak mají více možností jak postavu adaptovat. Zařazení této postavy by také mohl být velmi zajímavý krok vzhledem k loňskému úspěchu hrané Wonder Woman, která by mohla k seriálu přitáhnout více diváků. Momentálně se pořád natáčí. Stále neznáme datum premiéry, měla by však být tento rok. Více se nejspíše dozvíme na letním Comic Conu v San Diegu.

Titans jsou hraná seriálová adaptace komiksových Teen Titans. Do hlavních rolí byli doposud obsazeni Brenton Thwaites jako Dick Grayson/Robin, Anna Diop jako Starfire, Teagan Croft jako Raven a Ryan Potter jako Garfield Logan/Beast Boy. Do vedlejších rolí byli zatím obsazeni Alan Ritchson jako Hawk, Minka Kelly jako Dove, Bruno Bichir jako Chief, April Bowlby jako Elasti-Girl, Jake Michaels jako Robotman, Dwain Murphy jako Negative Man a Conor Leslie jako Wonder Girl. Do neznámé role pak Seamus Dever. Titans uvidíme někdy tento rok na nové streamovací platformě pro DC seriály.

Zdroj: Heroic Hollywood

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

TucnakNik | 30.04.2018 11:12
Jde jen o ilustrační fotky toho, jak by postava mohla v seriálu vypadat, případně jak vypadá v komiksech. Navíc není jisté, že v seriálu bude opravdu Donna Troy, jen se to očekává. Upřímně zrovna u téhle postavy nebylo moc z čeho na netu ohledně obrázků vybírat.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest