Arrow: Seriál opouští další z hlavních postav

Arrow: Seriál opouští další z hlavních postav | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Počet postav, které v seriálu účinkují od první série, se značně snižuje.

Článek obsahuje spoilery k seriálu Arrow.

Šestá řada seriálu Arrow se pomalu blíží ke konci. Zbývá odvysílat už jen tři epizody, a tvůrci se můžou začít soustředit na oficiálně oznámenou sedmou řadu. Ta dělá z Arrowa skutečně seriálového maratonce, a to nejen mezi komiksy. Dříve jsme informovali o tom, že seriál opustila jedna z hlavních postav, a to Thea Queen, jejíž představitelka Willa Holland se chtěla věnovat jiným závazkům. Nyní přišla zpráva o konci další z hlavních postav, které nás provázejí od úplného začátku.

V příští, sedmé sérii již neuvidíme bývalého policejního kapitána a momentálně zastupujícího starostu Quentina Lance, kterého hraje Paul Blackthorne. Ten, stejně jako Stephen Amell a David Ramsey, patří mezi ústřední postavy již od první série. Jeho postava si prošla velkým vývojem. Lance začínal jako vyšetřovatel, který vždy obviňoval Olivera Queena z toho, že působí jako samozvanec Green Arrow, a zároveň ho obviňoval ze smrti svojí dcery Sary. Později byl povýšen na kapitána, s Arrowem začal spolupracovat, a stali se z nich přátelé.

Ve čtvrté sérii Lance nedobrovolně pomáhal záporákovi Damienu Darhkovi (Neal McDonough), po smrti své dcery Laurel (Katie Cassidy) však začal být závislý na alkoholu, ztratil své přátelé a svoji práci. Z toho se nakonec s pomocí Olivera Queena dostal, a v páté sérii aktivně pomáhal v boji proti Prometheovi. V šesté řadě pak působil jako asistent starosty, a poté, co byl v posledních dílech nucen Oliver rezignovat, převzal jeho místo. Vzhledem k jeho konci v seriálu můžeme očekávat, že jeho postava umře, což bych považoval za pravděpodobné, nebo se odsune někam stranou jako např. Roy Harper (Colton Haynes).

Ve finální epizodě série má navíc účinkovat Caity Lotz, představitelka jeho dcery Sary Lance, která momentálně působí v Legends of Tomorrow. Zřejmě tak bude hrát roli v jeho „odchodu“ stejně tak jako Laurel Lance ze Země 2, kterou se snaží Quentin napravit. Tak jako tak, sedmá série je zatím stále záhadou, a bude zajímavé sledovat, kam se vše vyvine. Oliver je momentálně sám, Team Arrow již není, a po ztrátě dvou blízkých spojenců (Lance a sestra Thea) bude Oliver opravdu v nezáviděníhodné pozici.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest