Stranger Things: Komplexní souhrn informací o 3. řadě

Stranger Things: Komplexní souhrn informací o 3. řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Co byste měli vědět o chystané třetí řadě populárního osmdesátkového sci-fi?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Podobně jako fanoušci Hry o trůny, i fanoušci Stranger Things si letos nejspíš budou muset počkat na svůj oblíbený seriál do příštího roku. Natáčení třetí řady nedávno začalo, dostali jsme také první pohled na přípravy a vše šlape jako hodinky. O chystané nové řadě však zatím nevíme tolik, kolik bychom chtěli. I přesto tu je však dost zajímavostí a informací, které vám pomůžou udělat si obrázek o směřování seriálu ve třetí řadě.

Co se týká datového zasazení třetí řady, bude se odehrávat v roce 1985. Druhá řada se odehrávala v roce 1984, k čemuž nám měly napovědět i halloweenské kostýmy Ghostbusters. Datum navíc potvrdil producent Shawn Levy. A co že zajímavého se dělo v tomto roce? Co se týká popkultury, premiéru měl Návrat do budoucnosti, což jistě poslouží tvůrcům jako téma pro různé odkazy na bláznivého Dr. Browna nebo DeLorean.

Osud Willa a párování ústředních postav

V první i druhé řadě byl ústřední postavou ve všem tom záhadném sci-fi mišmaši Will Byers (Noah Schnapp). Dle producentů by nová řada měla být pro Willa o něco snazší. Tvůrci mu chtějí dát oddechnout. „Chceme dát Willovi trochu pauzu. Nebudeme ho vláčet tím vším tři řady po sobě. Will se v nové řadě bude se vším vyrovnávat, nebude se však točit vše kolem něj,“ vysvětlil Shawn Levy.

Na konci druhé řady se začali jednotliví hrdinové tak trochu párovat. Jiskra přeskočila jak mezi Eleven (Millie Bobby Brown) a Mikem (Finn Wolfhard), tak i mezi Max (Sadie Sink) a Lucasem (Caleb McLaughlin). O rok později, kdy se za dětskými hrdiny vypravíme konečně i my, bude všechno při starém. Lépe řečeno, oba páry budou stále spolu, protože vidět mezi nimi tu chemii a skončit jejich příběh polibkem, by nebylo vůči divákům fér.

A když už jsme u těch dvojic, jedním z těch nejzábavnějších spojení, ne-li nejzábavnější vůbec, bylo spojení Dustina (Gaten Materazzo) se Stevem (Joe Keery). Tato dvojice bezesporu zaznamenala velký divácký úspěch, ve třetí řadě tak spojení těchto dvou postav uvidíme ještě častěji. „V nové řadě rozhodně uvidíme více Steva. Chceme, aby chemie mezi těmi dvěma byla dokonalá, jako kdyby celý ten rok byli spolu jako bratři,“ uvedl producent Levy.

A u párů ještě jednou zůstaneme, protože dalšími, kdo se v minulé řadě konečně zformovali do páru, byli Nancy (Natalia Dyer) a Jonathan (Charlie Heaton). Ti, co fandili vztahu Nancy a Steva, tak můžou truchlit. Nancy je totiž rozhodně i nadále s Jonathanem, a jejich vzájemný vztah může být v seriálu umocněn tím, že oba dva herci spolu začali randit i ve skutečnosti. A co je dojemnějšího, než skutečná romance přenesená na naše obrazovky?

A co se stane s postavou divokého Billyho a vtipné Lucasovy sestry? Nejen to čtěte v další kapitole.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Spiderman | 09.05.2018 22:49
Už aby to bylo. Novinek jako šafránu, bratři Dufferovi vše drží pod pokličkou...nejlepší seriál za poslední dekádu ačekání zase až do příštího jara.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest