Námořní vyšetřovací služba: Fyzické násilí za kamerou?

Námořní vyšetřovací služba: Fyzické násilí za kamerou? | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 8 obrázků
Představitelka Abby z NCIS (Námořní vyšetřovací služba) po letech odhalila děsivou pravdu o natáčení a o svém konci v seriálu. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pauley Perrette, představitelka forenzní specialistky Abby Sciuto ze seriálu Námořní vyšetřovací služba, hrála v kriminální sérii od jejího začátku v roce 2003. Po 15 sezónách však řekla dost, a až teď se ukázalo, co za jejím koncem skutečně stojí. Na svůj twiterový účet totiž sdílela sérii příspěvků, ve kterých mluví o fyzickém násilí během natáčení! Přišla s tím několik dní po odvysílání závěrečné epizody 15. řady.

Dlouho utajovaná pravda

"Nechtěla jsem se k tomu snížit. To je důvod, proč jsem nikdy neřekla veřejně, co se doopravdy stalo, ale existuje celá řada bulvárních článků, které o mně totálně lžou. Jestli jim věříte, tak mě nechce na pokoji. Vůbec mě neznáte," napsala herečka před pár dny na Twitter a naznačila tak, že je proti ní vedená masivní kampaň. 

"Je tu mašinérie, která se mě snaží udržet v tichosti a přiživovat ty lži, co se o mně píší. Jde o velmi bohatou a silnou reklamní mašinérii. Žádná morálka, žádná odpovědnost k pravdě," vysvětluje. 

Veteránka seriálu Námořní vyšetřovací služba neřekla nic konkrétního, jasně však naznačila, že se několikrát stala obětí fyzického násilí: "Odešla jsem. Bylo tam vícero fyzických útoků. Už jsem to pochopila. Zůstat v bezpečí. Nic nemá takovou hodnotu jako vaše bezpečí."

Jak na hereččina slova reagovala stanice CBS, která seriál produkuje? Její slova nepopřela! Čtěte v další kapitole. 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest