Sabrina a Čarodějky: Novinky z magií nasycených rebootů

Sabrina a Čarodějky: Novinky z magií nasycených rebootů | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Hororově laděná série o mladé čarodějnici před pár dny oficiálně potvrdila název a k přestavbě Čarodějek bylo s blížící se premiérou zveřejněno video s pár scénami ze seriálu. 

Začněme od seriálu Čarodějky, který vyvolal napříč řadami diváků rozporuplné reakce. Již před časem jsme se dozvěděli, že obsazené herečky budou jiného etnika, než tomu bylo v původním seriálu. Na tom není nic špatného. Nicméně při propagaci padlo víckrát slovo “feministický“, a operuje se i s různou orientací postav. To zapříčinilo mnoho zvednutých obočí a vyvolalo otázku, jestli jde o upřímnou snahu učinit něčemu zadost, nebo jen o průhlednou snahu zavděčit se.

Čarodějky: Trio kouzelnic má své představitelky
 

S přihlédnutím na tvůrčí tým představený ve starším článku se přikláním k první možnosti. O vstup Čarodějek na scénu druhé dekády tohoto století se totiž postaraly ženy věnující se produkci primárně ženských seriálů (Jane the Virgin, 90210, Greek, The Carrie Diaries,...). Dámy se zasadily o znovuzrození seriálu Čarodějky jak po stránce vykonstruování myšlenky, tak po stránce scénáře tuto ideu sledující.

Divácká obec tuto jejich „divokou, zábavnou, feministickou“ jízdu bude moci posoudit již letos na podzim, kdy stanice CW plánuje Čarodějky zařadit do rozvrhu vysílání. O přízeň zabojují herečky Madeleine Mantock, Melonie Diaz a Sarah Jeffery. Dáte jim šanci?

Na scéně mladé čarodějky Sabriny se po dlouhém čase událo něco významnějšího. Seriálu byl oficiálně přirazen název. Ten je ale nakonec totožný s tím, který média dosud používaly jako pracovní. Seriál se bude nepřekvapivě jmenovat The Chilling Adventures of Sabrina podle komiksové řady, ze které vychází.

Zveřejnil to autor předlohy a scénáře seriálu Roberto Aguirre-Sacasa prostřednictvím sociálních sítí. Jeho příspěvek spojený s fotkou představitelky Sabriny najdete níže. Mimo to, v galerii se můžete proklikat fotkami z natáčení, které byly poslední dobou roztroušeně zveřejňované napříč internetem.

Teď ještě dohnat resty z castingového soudku měsíců minulých. Svého představitele si našel Harvey Kinkle, kluk dobře známý i z původního seriálu. Bude ho hrát mladík Ross Lynch, pro kterého to bude první skutečně větší role. I jeho naleznete na přiložených fotkách z natáčení. 

 Zdroje: ThatHashtagShow I, II, Twitter I, II, III, IV

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest