Star Wars: Aktuality o natáčení seriálu Jona Favreaua

Star Wars: Aktuality o natáčení seriálu Jona Favreaua | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Star Wars si musí po zpackaném Solovi spravit reputaci. A to co nejrychleji.  

Studio Disney se pomalu otrkává z finančního propadáku nového spin-offu Hana Sola, což znamená, že si na další chystané projekty ze světa Star Wars dá pořádného majzla. A do těch se už nějakou dobu započítává i hraný seriál od režiséra Iron mana, Jona Favreaua. Ten by měl přijít na obrazovky příští rok na podzim, a co je nezajímavější - jeho děj bude sledovat události mezi šestou a sedmou epizodou. Takže se tentokrát nedočkáme žádného nadbytečného výplňového příběhu, ale vydáme se do zcela nepřevyprávěných vod. A konečně víme zase o něco víc.

Chystaný seriál ze světa Star Wars hlasí novinky
 

Před pár dny bylo totiž oznámeno, že kamery by se mohly rozjet už tento podzim, v nejhorším případě až v zimě. Jon Favreau se momentálně blíží ke konci psaní scénářů k epizodám, a tak by mohl rychle nastoupit na plac. A zároveň se proslýchá, že jako vůdce celého projektu by měl brzy uspořádat nábor režisérů, kteří se chopí natáčení jednotlivých epizod.

Zatím se zdá, že jde vše podle plánu, což je po minulém fiasku při natáčení Sola dobrá zpráva. Druhé vykopnutí režiséra už by si Disney jen tak nedovolil, a proto si také myslím, že u Favreaua vsadil na toho správného koně. Tohoto režiséra má už nejednou otestovaného, a tím získal i velkou naději, že bude seriál dotočen ještě před spuštěním Disneyho připravované streamovací služby.

Zdroj: omegaunderground

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest