Hra o trůny: Člen kapely Led Zeppelin odmítl roli v seriálu

Hra o trůny: Člen kapely Led Zeppelin odmítl roli v seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Další slavný zpěvák měl šanci podívat se do Západozemí. Proč odmítl?

Camea světově známých celebrit nejsou pro seriál Hra o trůny vůbec nic nového. V minulé řadě se například po jednu scénu promenádoval po obrazovce a dokonce nám i zazpíval Ed Sheeran. Zrovna jeho krátká role ale patří k těm nejnápadnějším. Bez vašeho vědomí jste v Západozemí potkali například člena anglické hudební skupiny Coldplay nebo nabodnutou repliku hlavy amerického prezidenta George W. Bushe. (Více o slavných v seriálu Hra o trůny čtěte v článku umístěném pod tímto odstavcem.) Do svého seznamu slavných jmen si ale tvůrci podle všeho hodlali přidat dalšího slavného hudebníka, ten ale jejich nabídku odmítl. Mluvíme tu o jednom z nejslavnějších rockových zpěváků všech dob a členovi kapely Led Zeppelin, Robertu Plantovi.

Hra o trůny: 7 slavných, které jste v seriálu nepostřehli
 

Plant se nedávno účastnil rozhovoru na The Strombo Show, a právě tady o svých zkušenostech s Hrou o trůny promluvil. Konkrétně byl dotázán, zda seriál někdy dříve ve svém volném čase sledoval. Jak zněla jeho odpovědí? "Ne. Ale dostal jsem nabídku si v tom zahrát." To samozřejmě muselo všechny přítomné pořádně šokovat, a když byl Plant dotlačen k tomu, aby odmítnutí role vysvětlil, odvětil: "No, nechci být obsazován jenom na základě vzhledu. Pokud vím, tak jsem se měl projet na koni a dělat [předvede naštvaný obličej]. Stejně bych neměl čas nechat si narůst vousy a působil bych směšně." Pokud se na Planta podíváte, není vůbec těžké si ho představit s mečem v ruce někde na bojišti mezi vojskem seveřanů, nemyslíte? Co ale mohlo být, to se nikdy nedozvíme.

Celý rozhovor si můžete pustit pod článkem (na seriál Hra o trůny přijde řeč přesně v čase 16:30) a v galerii si prohlédněte několik zpěvákových fotek pro posouzení, zda by vám do seriálu zapadl.

Zdroj: The Strombo Show, Digital Spy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest