Přátelé: Matt LeBlanc tvrdí, že americký humor je pro hlupáky

Přátelé: Matt LeBlanc tvrdí, že americký humor je pro hlupáky | Fandíme seriálům
20th Century TV
Zobrazit další 3 obrázky
Představitel Joeyho ze seriálu Přátelé se na sebe dodnes často dívá v televizi. Co ho k tomu vede? Herec promluvil též o americkém humoru a porovnal ho s britským.

Matt LeBlanc má seriál Přátelé stále na očích, a to díky své dceři, která otce coby Joeyho přímo zbožňuje. 

"Pořád to dávají, takže vždy, když přepínáme kanály a vyskočí to na nás, necháme to tam. Strašně ráda mi ohledně toho pokládá otázky. Ptá se třeba: To bylo skutečné? Vážně jsi to snědl? Jak to chutnalo? Ou, vážně jsi to jedl z podlahy? To je nechutné. Jsi tak vtipný, tati. Je zábavné sedět a dívat se s ní na to. Byla zvyklá říkat tomu The Joey Tribbiani Show," pochlubil se herec. 

Přátelé: 10 extra zajímavostí, o kterých jste na 90% neslyšeli
 

Jelikož Matt poslední roky pracoval na pořadu Top Gear v Británii (před několika týdny oznámil konec práce na seriálu), tázali se ho reportéři na rozdíl mezi britskou a americkou televizní show. Odpověděl: "Anglický humor je jemnější než ten americký. Americká komedie často předpokládá, že je divák neinteligentní, proto musíme ty vtipy jasně vyložit," tvrdí. Jinými slovy tak řekl, že fórky v amerických sitcomech musí být doslova do očí bijící, aby tvůrci zajistili, že je člověk u obrazovky pochopí. Zvláštní je, že tím herec částečně podkopává nohy právě i seriálu Přátelé, který ho vynesl na vrchol slávy. Jak sám totiž tvrdí, než dostal roli v tomto seriálu, žil takzvaně "z ruky do huby".

Souhlasíte s ním? V čem je americký humor jiný? V galerii si prohlédněte společný snímek herců i štábu z natáčení a jeden povedený fórek "z pera" internetových vtipálků.

Zdroj: RadioTimes

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Missandei | 27.06.2018 16:18
Herci se opakují, takže možná už něco podobného řekl před 4 lety, nicméně slova o rozdílu mezi americkým a britským humorem nemohou být stará 4 roky už jen proto, že souvisí s tím, že Matt LeBlanc v Británii začal moderovat Top Gear. A to začal dělat cca před dvěma lety :) Ale díky za podnětný komentář ;)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest