Hra o trůny: Hodor se vyjádřil proti cameu Eda Sheerana

Hra o trůny: Hodor se vyjádřil proti cameu Eda Sheerana | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Představitel Hodora Kristian Nairn se nelibě vyjádřil o cameru Eda Sheerana v seriálu Hra o trůny. 

V průběhu dosavadních sedmi řad se v seriálu Hra o trůny objevilo hned několik slavných osobností, které jste možná ani nepostřehli, viz článek níže. Koho jste však rozhodně nepřehlédli, je Ed Sheeran, který si v rámci své "chvíle slávy" dokonce i zazpíval. Mnohým přitom jeho přítomnost v seriálu přišla otravná. Poslední roky totiž začínají panovat všeobecné obavy, že na vás Ed Sheeran vyskočí i z lednice. Podle některých navíc narušil kouzlo seriálu a působil tam nesmírně kýčovitě. Vyjádřil se k tomu i představitel Hodora Kristian Nairn

Hra o trůny: 7 slavných, které jste v seriálu nepostřehli
 

"Nejsem příznivce camea ve Hře o trůny. Nelíbí se mi to. Myslím si, že je to hloupé. Prostě mi přijde, že vás to z toho světa vytrhává. Zvláště pak Ed Sheeran. Pomyslel jsem si: Proč je tady Ed Sheeran? Chci říct, Ed Sheeren je báječný. Je to skvělý chlap, skvělý hudebník, ale proč je ve Hře o trůny? Neříkám, že nejsem fanoušek Eda Sheerana. Nechci být netaktní, jen nejsem fanoušek tohoto camea. A také si myslím, že by se mnou většina lidé souhlasila. Bylo obrovské vytržení do reality. Je to něco jako: Cože? COŽE? Je to fantasy show. Všichni jsme jí pohlceni, trávíme s ní tolik času, investovalo se do ní tolik peněz a vyčerpalo se tolik kreativního talentu, a v tom všem se najednou objeví popová hvězda? Cože?" nechápavě vysvětluje Kristian.

A co si myslíte vy? Souhlasíte s ním? Měla by se Hra o trůny držet, co se camea týká, zpátky? V galerii si prohlédněte fotky Eda Sheerana ze seriálu i ze zákulisí natáčení. Také nějaké vtipné obrázky, které na konto Sheeranova camea vznikly. Níže zhlédněte video, kterak se zpěvák coby voják lannisterské armády potká s Aryou.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 9

?? | 01.07.2018 05:27
Ved pisem ze som serial predtym nesledoval. Videl som cast 6 a 7 serie a tak som sa rozhodol pozriet si ho odzaciatku.. momoa bol pre mna neznama tvar iba som zachytil ze hral noveho conana ale ten film som este nevidel takze si ho pamatam iba z JL. Len to vyjadrenie mi pride trozka hlupe nakolko tam hra kopa znamych hercov ktorych si pamatam z inych filmov a z deja ma to nevytrhava. Tak jedno male cameo niekomu zrujnuje cely serial?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest