Titans: Seriál má být daleko temnější, než se může zdát

Titans: Seriál má být daleko temnější, než se může zdát | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Popis první epizody se hodně vymyká očekáváním.

Před pár dny jsme dostali první oficiální fotografii z chystaného seriálu Titans. Na ní byl vyobrazen Brenton Thwaites jako Dick Grayson/Robin, vůdčí osobnost týmu Titans. Jeho vzhled vypadal velmi dobře, až filmově, především se však vyznačoval svojí temnou stránkou. Nyní se objevily informace o tom, že seriál má mít obecně daleko temnější tón, než jaký by se od látky čekalo, a to i přesto, že filmová produkce se naopak od pověstné „DC temnoty“ snaží oprostit. Informace neobsahují vyloženě velké spoilery, ale více vám pomohou si utvořit lepší obrázek o tom, jak bude seriál pojatý.

Titans: První pohled na Robina na oficiálním plakátě
 

Jedná se o popis obsahu první epizody, jejíž název kopíruje název seriálu - tedy Titans. Obecně se látka kolem Teen Titans zaměřuje spíše na humorné věci, nicméně Titans mají být naprosto vážní. Není to vážné podobně jako třeba Jessica Jones od Marvelu, nicméně je seriál vážnější než cokoliv jiného, co zatím televizní produkce od DC vyrobila. Seriál však nezapomíná na svoje komiksové kořeny, a tak se nebojí v tomto směru trochu odvázat, a to především u postav.

První epizoda se údajně zaměří na tři postavy - Robina (Thwaites), Raven (Teagan Croft) a Starfire (Anna Diop). Měli bychom ve flashbacku navštívit rodinu Robina, Létající Graysonovi, a zároveň být svědky jejich smrti. V určitém směru se naťuknou psychické a nestabilní schopnosti Raven, u které se zdá, že má v sobě odlišnou démonickou stránku, a všichni kolem ní se jí bojí. Důležitou roli v jejím příběhu hraje šikana ve škole, a skrz její příběh by se měla objevit i postava známá jako The Acolyte, kterou jsme vám představili v samostatném článku.

Seriálová adaptace Teen Titans zná svého záporáka
 

Dále je pak uvedeno, že příběh Robina nezačíná v Gothamu, nicméně v San Franciscu, kam Dick Grayson přesídlil. Gotham už dříve opustil kvůli Batmanovi, kterého z neznámých důvodů nemá rád. Stále však přijímá identitu Robina, a proč se nestal Nightwingem jako v komiksech, není známo. Je však možné, že se to stane v průběhu seriálu. Zvláště pak když víme, že se má objevit Jason Todd, druhý Robin, a Dickův nástupce.

Velký rozruch pak vyvolaly fotky z natáčení, na kterých se objevila Anna Diop jako Starfire. Její vzhled byl silně kritizován a sklidil opravdu negativní ohlasy. Zdá se však, že vše je naprosto jinak, než jak to vypadá. Fotky totiž mají pocházet ze scény, ve které se Starfire vrací z retro diskotéky, a zaplete se do autonehody při útěku před nějakými ozbrojenci. Kromě toho by měla umět mluvit několika jazyky a vlastnit několik pasů, z čehož se dá odvodit, že je na útěku před něčím. Její schopnosti pak odpovídají komiksům, za což budou jistě fanoušci rádi.

Titans: Celý tým na prvních fotkách z natáčení
 

Poslední informace pak hovoří o velkém překvapení, které obsahuje konec první epizody. Popis dokonce zní takto: „Nejlepší moment, ze kterého vám spadne brada, si epizoda skrývá na konec, a je vážně super.“ Pravděpodobně se tak objeví hlavní záporák série, kterým zatím nevíme na sto procent, kdo bude. Objevit se údajně mají Ra’s al Ghul či démon Trigon, avšak jedná se stále o záhadu. Možné také je, že se objeví Batman či jiná známá postava. Ať už to bude jakkoliv, tyto informace nám nabízejí daleko lepší pohled na to, jak bude seriál pojatý, a pokud jsou pravdivé, pak máme slušnou šanci na opravdu zajímavý a dobrý seriál, na jaké jsme zvyklé od konkurence

Zdroj: Splashreport

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest