Hra o trůny: Maisie Williams dotočila a možná uveřejnila spoiler

Hra o trůny: Maisie Williams dotočila a možná uveřejnila spoiler | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Další herečka se loučí s postavou, která ji proslavila po celém světě. Fanoušci spekulují, zda nezveřejnila spoiler. Rozlučte se s Aryou jejími fotkami z natáčení od 1. řady až do konce, viz galerie. 

Nejdříve Daenerys Targaryen, poté Jaime Lannister a nyní nadešel čas i pro Aryu Stark. Natáčení osmé a finální sezony světového fenoménu Hra o trůny skončilo. Poslední klapka padla 6. července a herecké hvězdy, které seriál doprovázejí už od jeho počátku v roce 2011, jsou nuceny své ikonické role navždy opustit. Natáčení už má nějakou dobu za sebou Emilia Clarke a Nikolaj Coster-Waldau. Mezi posledními se rozloučila i Maisie Williams, představitelka oblíbené drsňačky Aryi, která před pár dny svůj konec oficiálně ohlásila na Instagramu a doplnila ho o emocionální rozloučení s vtipnou fotkou.

V příspěvku dává poslední sbohem městu Belfast, kde se velká část natáčení odehrála, své postavě Arye a nakonec i Hře o trůny jako celku. Fanoušky ale nejvíce zaujaly hashtagy, které na konci příspěvku Maisie použila, a to #lastwomanstanding a #barely. V překladu tedy herečka prohlašuje, že je poslední žena na nohou, ale jen tak tak. To samozřejmě zapříčinilo nespočet diskuzí o tom, zda Maisie omylem neodhalila spoiler a její postava nebude jediná žena, která osmou řadu přežije. Šance tu určitě je, ale po osmi letech bedlivé snahy zabránit všem možným spoilerům je těžké si představit, že by byla herečka tak neopatrná. Z devadesáti devíti procent se tedy jedná jen o slovní obrat. V galerii si prolistujte dalšími fotkami, o něž se Maisie na Instagramu podělila.

V galerii vám také přinášíme nostalgickou sérii fotek ze zákulisí napříč všemi řadami seriálu Hra o trůny, na kterých je právě Maisie. Od první řady nesmírně vyrostla! Bude se vám po ní stýskat?

Zdroj: Instagram/Maisie Williams

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest