Stranger Things: TOP 11 nejdiskutovanějších teorií ohledně 3. řady

Stranger Things: TOP 11 nejdiskutovanějších teorií ohledně 3. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Jakou daň by si na Eleven mohly vybírat její schopnosti? Jaká kariéra možná čeká na Stevea Haringtona? Co nás čeká ve 3. sérii? Čtěte a dozvíte se.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10
  11. Kapitola č.11

3. řada Stranger Things pro nás i celý svět zatím zůstává jedním velkým otazníkem. Víme sice, že se premiéry dočkáme 4. července, o samotném příběhu však zatím nevíme zhola nic. Nebyl by to ale internet, kdyby někteří ze skalních fanoušků nesesbírali všechny sebemenší náznaky, nenašli otevřená dvířka z předchozích řad a nepokusili se předpovědět, jakým směrem by se řada třetí mohla vydat. V dnešním článku najdete výběr těch vůbec nejzajímavějších, nejpravděpodobnějších či nejšílenějších teorií, které se nám podařilo vyhledat. Mějte na paměti, že článek obsahuje potenciální spoilery, žádná z teorií ale není podložená ničím jiným než informacemi nastřádanými z předchozích řad. Jedná se pouze o domněnky a závěry fanoušků, kteří se scénářem seriálu nemají co do činění. 

Stranger Things: 5 věcí, které jste nevěděli o Jonathanovi
 

Jonathan Byers se ze seriálu vytratí

Pokud vám před časem unikl jeden z našich článků, tak nejspíš nevíte, že Charlie Heaton, představitel Jonathana Byerse, byl v říjnu roku 2017 nachytán americkou policií při převážení drog. Původně měl namířeno na oslavu premiéry druhé řady, tam ale nikdy nedorazil a z letiště byl promptně poslán zpět domů do Londýna. Nikdy nebyl oficiálně zatčen ani trestně stíhán, mnoho fanoušků se ale obávalo, že bude herci odepřen přístup do USA a ve své seriálové roli nebude moci pokračovat. Celou situaci se naštěstí podařilo vyřešit a Heaton se ve 3. řadě vrátí. Mnoho diváků si přesto myslí, že celá aféra bude mít na postavu Jonathana Byerse v budoucnu vliv. Mít jednu z hlavních tváří svého nejpopulárnějšího seriálu zapletenou do drogového skandálu by se totiž nemuselo Netflixu zamlouvat. Fanoušci tudíž spekulují o tom, že Jonathan už v seriálu dlouho nevydrží. Asi nejpravděpodobnější možností by bylo poslat ho na vysokou školu, objevily se ale i úvahy o tom, zda by se právě Jonathan nemohl stát příští obětí některého z monster. Jak by ovšem tvůrci po jeho odchodu vyřešili jeho vztah s Nancy (Natalia Dyer), to už vám nepovíme.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Luks | 14.01.2019 14:16
Tak ta teorie o krvácení z nosu je podle mě fakt a ne teorie :) Nebo já to tak od první série chápu :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest