This Is Us: Kdy se dočkáme 3. řady?

This Is Us: Kdy se dočkáme 3. řady? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 33 obrázků
Tvůrci vědí, jak seriál přesně zakončí, ale i tak jim toho ještě zbývá mnoho k odvyprávění.

Seriál This Is Us řadím mezi nejdojemnější seriály, které jsem kdy viděl. Rodinná kronika Pearsonových, která se odehrává v několika časových rovinách je unikátním televizním projektem, který nemá na poli emotivnosti obdoby. This Is Us patří v USA k velmi populárním seriálovým titulům, je proto s podivem, jak malý zástup tuzemských fandů This Is Us doprovází.

This Is Us - První dojmy z 2. série
 

Stejně jako předchozí sezóny bude mít třetí série 18 dílů se zimní pauzou kolem Vánoc. Premiéra první epizody třetí řady je nastavena na přívětivé datum 25.9., takže se klasicky ve středeční ráno můžete těšit na nášup této všude všudy opěvované dramedy.

Tvůrce seriálu Dan Fogelman (Bláznivá, zatracená láska, Na vlásku) utvrzuje fanoušky prohlášeními o tom, že třetí série zajde v měřítku ještě dál. Měli bychom se dočkat scén z války ve Vietnamu, kde se konečně blíže seznámíme s Jackovým (Milo Ventimiglia) bratrem. Dále Fogelman deklaruje, že třetí řada přímo naváže na události po finále druhé série. Třetí sezóna se rovněž více zaměří na sblížení Rebeccy (Mandy Moore) a Miguela (Jon Huertas) po Jackově (Milo Ventimiglia) smrti. Tvůrci si jsou vědomi, že diváci stále nemají Miguela příliš v oblibě a v nadcházející řadě se nás budou snažit přesvědčit, že je Miguel i přes všechny převládající pochybnosti sympaťák od kosti.

Díky ujištění tvůrců se nemusíte obávat toho, že by tvůrci začali přešlapovat na místě a nevěděli kudy kam. Tento scenáristický skvost má jasně daný plán a všichni zúčastnění v čele se scenáristou Danem Fogelmanem vědí, jak přesně seriál skončí. Kolik sérií se nakonec u This Is Us dočkáme známo není, avšak se dá předpokládat, že si stanice NBC tento extrémně sledovaný seriál bude snažit hýčkat po velmi dlouhou dobu.  

NBC stále nezveřejnila žádné promo materiály ani první ukázky ke třetí řadě. O dalších novinkách vás budeme samozřejmě průběžně informovat. V galerii si alespoň můžete prohlédnout fotografie z druhé série.

Zdroje: TVLine, Deadline

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest