Buffy, přemožitelka upírů: Joss Whedon chystá reboot s černou herečkou

Buffy, přemožitelka upírů: Joss Whedon chystá reboot s černou herečkou | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Původní stvořitel bojovnice s upíry hodlá na seriál navázat s černou herečkou v čele. 

Buffy, přemožitelka upírů bývala svého času jedním z nejpopulárnějších seriálů vůbec a svému hlavnímu autorovi Jossi Whedonovi rozhodně pomohla nastartovat úspěšnou kariéru na televizních obrazovkách i na filmových plátnech. Je to už ovšem pořádná řádka let, co se v televizích doopravdy vysílala a jakýmkoliv případným pokračováním řekla jedna z hlavních hvězd jednoznačné ne, hlavně pokud by se původní obsazení muselo nahradit. Podle ní by o něco takového fanoušci ani nestáli. Ale světe div se, na Comic Conu se může stát zřejmě cokoliv. Deadline totiž ohlašuje, že Whedon pracuje na rebootu značky, ale tentokrát s afroamerickou herečkou v hlavní roli.

Buffy, přemožitelka upírů: Autorka lituje, že zabila jednu z postav
 

Nový seriál by měl být modernější verzí toho původního a sloužit jako rozšíření jeho světa a mytologie. Stejně jako v našem moderním světě se prý dočkáme hodně rasově rozmanitého obsazení a podobně jako v originále budeme moct pod povrchem najít mnoho komentářů na důležité problémy dnešní doby. Tvůrci chtěli na rasovou diverzitu dát opravdu hodně velký důraz, proto také pro roli nové přemožitelky upírů hledají černošskou představitelku. Whedon na seriálu pracuje v roli výkonného producenta a společně s ním se k projektu vrací i mnoho dalších, jako nová showrunnerka a hlavní scénáristka byla ale místo Whedona samotného vybrána Monica Owusu-Breen. Ta pracovala na seriálech Ztraceni nebo Čarodějky, nejvíce ale přispěla do Agentů S.H.I.E.L.D., odkud se s Whedonem dobře zná. To ale neznamená, že stvořitel celého seriálu se na scénářích nebude podílet vůbec, Owusu-Breen s nimi totiž pomáhá. Těšíte se na nové souboje s upíry, nebo jste s původními herci za jedno v názoru, že by se měl seriál nechat spát?

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Spike | 23.07.2018 20:30
Reboot Buffy je obrovská chyba. Jen to zničí starou klasiku, která je beztak aktuální i dnes. Přebarvit Buffy na černo je ta vůbec největší hovadina. Svět Buffy je hodně velký a zajímaví, takže nechápu proč nevytvoří úplně novou černou přemožitelku? Místo toho musí ničit tento seriálový a kulturní klenot.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest