Hra o trůny: Z konce budete mít hlavu v pejru, říká Missandei

Hra o trůny: Z konce budete mít hlavu v pejru, říká Missandei | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Představitelka Missandei, věrné služebné Danenerys, promluvila o finále 8. řady. V galerii najdete zákulisní fotky, na kterých se nachází Nathalie Emmanuel.

Koncem července vyšla na povrch zpráva, že stanice HBO odvysílá závěrečnou sérii Hry o trůny už v první polovině roku 2019. O dlouho očekávaném finále se teď rozhodla pohovořit i představitelka Missandei Nathalie Emmanuel: "Natáčení této sezóny trvalo déle než u všech ostatních. Dostanete všechno, co od seriálu Hra o trůny očekáváte, ale ty emoce budou mnohem intenzivnější. Jsem za všechny ty diváky, kteří to uvidí, vzušením bez sebe. Všichni jsme na tom pracovali velmi tvrdě," nechala se slyšet herečka.

Hra o trůny: Missandei, Šedý červ a sexualita. Jak to bylo?
 

"Viděli jsme rychlost růstu celého seriálu s tím, že laťka se posouvala stále výš a výš. Je tady pořád opravdu mnoho charakterů a příběhů, které ještě nenašly svůj závěr, takže tato sezóna bude pro lidi i neuvěřitelně uspokojující. Bude to vrzušující a srdcervoucí. Ty dějové linky musí najít svůj konec. Musíme je odehrát, takže seriál bude pokračovat v tomto duchu," řekla Nathalie.

"Cítím, že lidi budou mít ze zhlédnuté finální série hlavu v pejru," uvedla na závěr herečka. V galerii si prohlédněte zákulisní fotky z natáčení seriálu Hra o trůny, na kterých je právě Nathalie Emmanuel.

Zdroj: HT

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu