The Man in the High Castle: První trailer na 3. řadu je tu

The Man in the High Castle: První trailer na 3. řadu je tu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Podívejte se na první trailer na vysoce očekávaný návrat historického sci-fi seriálu inspirovaného knihou Philipa K. Dicka.

Minulost je pro mnohé z nás velký učitel, jehož ukolem je pod vrstvou protichůdných výkladů, z nichž každý prosazuje svou vlastní interpretaci dějin, najít rovnováhu. Tím se myslí popis událostí tak, jak se staly, bez hlubších soudů, protože věří, že fakta mluví sama za sebe, a nechává tak na každém z nás, aby si na základě objektivních údajů udělal obrázek sám. Ale co když neexistuje jednotný výklad minulosti. A co když, ještě hůře, se učitel, jehož úkolem je pouze vést, nikoliv interpretovat, sám pouští do vlastního výkladu, který je silně ovlivněn jeho viděním světa, a ochuzuje tak své posluchače o formování vlastního názoru na základě vyslechnutí všech stránek příběhu. 

Temný případ 3: Teaser trailer je venku! A vrací se ke kořenům.
 

O tom, že historie je vrtkavá věc, nemusíme nikoho z diváků hitu stanice Amazon Prime The Man in the High Castle zdlouhavě přesvědčovat. Koneckonců spory o její výklad jsou středobodem celého příběhu. Je naše verze historie ta správná, ta jediná možná, nebo existují jiné, lepší verze světa, než ve kterém jsme odsouzení žít? Vypadá to, že přicházející 3. série bude pokračovat ve stejném duchu jako ty předchozí.

Oficiální popis Amazonu je následující: "Juliana Crain se bude snažit popasovat se svým osudem v neutrální zóně, kde spojí síly s japonským ministrem obchodu Tagomim, aby se pokusili vyluštit záhadu zbývajících filmů. Mezitím dochází na mezinárodní politické scéně k prohlubování rozporů mezi Třetí říší a Japonským Impériem. Joe Black je vyslán z Berlína na diplomatickou misi do San Francisca, kde mu osud znovu přivede do cesty Juliannu, a jejich osudový vztah tak dospěje k zásadnímu vyvrcholení. Stranou velkých událostí nezůstane ani Obergruppenfuhrer John Smith, který se octne v hledáčku nacistické politické smetánky, když se z něj stane cíl spiknutí, které proti němu začnou osnovat Lincoln Rockwell a J. Edgar Hoover. To vše bude probíhat za testování tajemné německé superzbraně, která by mohla vychýlit jazýček na globálních mocenských vahách ve prospěch Německa".

Dole si můžete vychutnat za doprovodu písničky U2 "Pride" první trailer na 3. sérii, který nemůže nechat nikoho na pochybách, že nás opět čeká silný zážitek. A premiéra je doslova za dveřmi. Amazon totiž plánuje, že vypustí do světa všech deset episod současně a to v pátek 5. října.

Zdroj: Indiewire

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest