Zaklínač: Castingová videa unikla na internet

Zaklínač: Castingová videa unikla na internet | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Casting je v plném proudu a na internet uniklo několik videií z hereckých konkurzů, včetně části scénáře.

V minulých týdnech jsme vás několikrát informovali, že předprodukční fáze nového Zaklínače se dostávájí do své horké fáze. Scénář k první epizodě je na světě a pilně se pracuje na zbývajících sedmi, které tak dají dohromady kompletní 1. sérii. Samotné natáčení by mělo začít v listopadu s předběžnou premiérou stanovenou na rok 2020. Není tak velkým překvapením, že casting je v plné proudu a z informací, které prosakují ven, si můžeme pomalu začít skládat obrázek, jak bude celá show vypadat. Hodně zajímavý náhled můžou poskytnout videa z castingu, která unikla na internet, a jak by se dalo očekávat, tak ve fanouškovské obci rozpoutaly vášnivou diskuzi o tónu a směřování slavné fantasy ságy z pera Andrzeje Sapkowskiho

3 zmíněná videa můžete zhlédnout níže.

Zaklínač: Henry Cavill chce hrát Geralta. Víme, jak by vypadal
 

Netflix si je určitě vědom toho, že Zaklínač má bez nejmenšího přehánění potenciál stát se novou Hrou o Trůny, a vyplnit tak vacuum, které příští rok po odchodu hrdinů ze Západozemí vznikne. A tomu logicky odpovídá i zájem fanoušků. Pásky z konkurzu navíc nejsou jediným interním materiálem, který se dostal ven. Podobný "osud" totiž potkal i části oficiálního scénáře určeného ke castingu, což okamžitě vedlo k bouřlivé reakci, tentokrát na téma, zda se nebude připravovaný seriál přiliš odchylovat od své předlohy. Tyto pochybnosti ovšem okamžitě rozptýlil hlavní showrunner Lauren S. Hissrich, když prohlásil, že vzhledem k tomu, že casting má otevřený charakter, tj. zúčastnit se jej může v podstatě kdokoliv, tak se očekávalo, že materiály uniknou na veřejnost. Z toho tak plyne, že části scénáře byly vytvořeny čistě kvůli castingu a ani v nejmenší nereflektují připravovaný děj. To samé platí o uniklých videopáskách.

Když už je řeč o videopáskách, tak potešující je fakt, že zatímco řada produkcí s většinou svých rolí míří na konkrétní herce, tak Zaklínač, jak již bylo zmíněno výše, si na výběru herců dává skutečně záležet a díky otevřenému castingu nechce nechat "žádný kámen neobrácený". Na videopáskách, o kterých mluvíme, je k vidění herecká dvojice Micheal McIntyreSarah Wylie, kteří se ucházejí o role Geralta a Yennefer. Zatímco obsah není vzhledem k výše zmíněnému až tak důležitý, tak za zmínku rozhodně stojí, že si oba herci zachovali svůj rodilý akcent, což by mohlo signalizovat, že tvůrci nepožadují, aby herci ovládali polský přízvuk, i když je pravdou, že McIntyre se v jednom okamžiku snaží o intonaci, na kterou jsou fanoušci zvyklí z herního světa. To je další dobrá zpráva, podle všeho to vypadá, že vzezření, manýry i chování šedého vlka budou silně ovlivněny verzí z videohry, což je potvrzeno i na uniklých páskách, ve kterých jako by Gerald z oka vypadl své videoherní předloze.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Marie | 03.09.2018 23:41
Upimne se tam nehodi ani jeden.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu