Hra o trůny: Finn Jones (Ser Loras) předpovídá konec 8. série

Hra o trůny: Finn Jones (Ser Loras) předpovídá konec 8. série | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Představitel mrtvého Lorase Tyrella se podělil o svou vlastní teorii, jak Píseň ledu a ohně skončí. Jukněte v galerii, jak herec vypadá v reálu.

Pozor, článek obsahuje spoiler k 6. sérii.

Natáčení finální 8. řady Hry o trůny se pomalu blíží ke konci a herec za hercem se nyní na sociálních sítích emocionálně loučí se svou postavou. Vzhledem k tomu, kolik jich v průběhu seriálu už padlo za oběť, se ale tohoto privilegia dostane jen malé hrstce z nich. Mezi ty, kteří tuto šanci bohužel nedostanou, patří i Finn Jones. Až do 6. řady se anglický herec pravidelně objevoval v roli Lorase Tyrella, v desáté epizodě ale padl společně s mnoha ostatními při výbuchu Baelorova septa. O dění ve finální řadě má přibližně stejné informace jako my, jelikož se v ní už samozřejmě neobjeví a scénáři nečetl, podělil se ale s fanoušky o vlastní teorii, jak by celá sága mohla skončit.

Hra o trůny: Lady Stark potkal dle knih zcela jiný osud
 

Myslím si, že v budoucnu už nebude vůbec žádný trůn a společně s ním zanikne i jednotná centralizovaná vláda. Moc se vrátí zpátky do rukou jednotlivým sedmi královstvím a nastane téměř demokratická vláda.“ Pověděl herec při rozhovoru s People. „Ale něco takového by bylo pro Hru o trůny až moc utopické. Po nějakém čase tam stejně úplně všichni umřou.

Jak Jones sám říká, při pohledu na zbytek seriálu se takovýto konec jeví opravdu až příliš mírumilovně a šťastně. Vzhledem k tomu, kolik obyvatel Západozemí momentálně usiluje o nadvládu, se myšlenka demokracie zdá absurdní. Ale kdo ví. Vadil by vám osobně takový konec? V galerii můžete porovnat hercův vzhled v seriálu s jeho civilním.

Zdroj: People

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest