TOP 10 podzimních premiér, které mají potenciál zabodovat

TOP 10 podzimních premiér, které mají potenciál zabodovat | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Každý rok je to stejný příběh. Se začátkem školního roku začíná i nová seriálová sezóna a desítky televizních kanalů na nás chrlí stovky nových pořadů. Není v silách jednotlivce vidět všechno. Proto jsme se vám rozhodli ulehčit situaci sestavením našeho žebříčku.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10

Podzim je konečně tady! Tedy, rozhodně ne podle kalendáře a teploty venku k němu mají taky pořádně daleko, ale to nevadí, protože podzimní seriálová sezóna intenzivně klepe na dveře a je čistě na vás, co si pustíte "do baráku". Pokusíme se vám situaci značně ulehčit tím, že pro vás připravíme seznam těch nejlepších nových seriálů, které by letos na podzim rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti. Pojďme tedy na to. Zde je žebříček 10 nejzajímavějších seriálových počinů, které letos dorazí na televizní obrazovky. 

Nepropásněte: TOP 6 zářijových premiér, které vám nesmí utéct
 

Čarodějky

Může kouzlo nechtěného opravdu fungovat? Pokud jste měli to štěstí (nebo smůlu) a vyrůstali v 90. letech, tak jste jistě slyšeli o kultovním seriálu Čarodějky, který se jako řada jemu podobných stal "obětí" vlastního úspěchu, což vyústilo ve snahu o jeho reebot. V posledních měsících se navíc ve vzduchu vznášel velký otazník, jestli o něj doopravdy vůbec někdo stojí. Původní herecký ansábl působil ve svých odpovědích značně odměřeně a jakoukoliv účast odmítl a blahem nechrochtali ani fanoušci. Nakonec se ale dal celý kolos na pokyn televize CW do pohybu a výsledkem je nová verze originu o třech sestrách, které sblížila smrt jejich matky a zjištění, že jsou od přírody obdařeny nadpřirozenými schopnostmi. Ty by jim měly pomoc v boji proti silám temnot.

Uvidíme, zda se seriálu podaří vystoupit ze stínu, který vrhá jeho předchůdce. Nakročeno ovšem nemá vůbec špatně. Hlavní kreativní slovo totiž bylo svěřeno dvojici scenáristů, která spolupracovala na dalším hitu od stejné stanice - Jane the Virgin - která byla vysoce ceněna pro svůj přirozený smysl pro humor a komplexní vyprávění. Nezbývá nám tak nic jiného než doufat, že odpověd na položenou otázku na začátku článku bude kladná.

Premiéra: Neděle 14. října
Stanice: The CW
Zajímavost: Původní herecké představitelky (Alyssa Milano, Holy Marie Combs) se několikrát nepříliš pochvalně vyjádřily o připravovaném reebotu s tím, že nejsou příliš šťastné z toho, že s nimi nikdo připravovaný projekt ani nekonzultoval.

 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest