Hra o trůny: Miluje Tyrion Daenerys?

Hra o trůny: Miluje Tyrion Daenerys? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Peter Dinklage alias Tyrion Lannister promluvil o svém vztahu s Daenerys.

Pozor, článek obsahuje mega spoiler k 7. řadě seriálu Hra o trůny.

Konec 7. sezóny seriálu Hra o trůny byl vskutku průlomový. Zatímco divák totiž věděl, že Daenerys a Jon Snow jsou příbuzní, oni dva, poeticky řečeno, nevědomky ulehali na lože. Za jejich dveřmi během aktu přitom "špízoval" Tyrion Lannister, který se tvářil asi jako kdyby mu někdo spláchnul hračky do kanálu. Jeho představitel, Peter Dinklage, o momentu teď pohovořil pro Entertainment Weekly a připustil dost zajímavou myšlenku. Chová k Matce draků city? 

Hra o trůny: 10 extra zajímavostí, o kterých jste na 90% neslyšeli
 

Když se Petera zeptali, co se Tyrionovi honilo v tu chvíli hlavou, zavtipkoval: "Zklidněte to tam, snažím se spát." Pak se však přeladil na vážnou notu a řekl:

"Je to složité. Můj čast strávený s Tyrionem je nejen profesní, ale také osobní. Je zřejmé, že chová k Daenerys city. Miluje ji - nebo si myslí, že ji miluje. Ona je tak úžasná. Tyrion jejich spojení zpochybňuje, protože sám nemá dobré zkušenosti s láskou. K tomu je tam skrytá žárlivost a navíc - on miluje i Jona Snowa. Jsou to dva lidé, se kterými má v mnoha ohledech mnoho společného. Oba jsou v rámci svých rodin outsideři, kteří odmítli jít cestou, kterou jim jejich rodiny určili, a snad se rozhodli k lepšímu. K tomu ví, že vášeň a politika nejdou dohromady a ví i to, že když se tihle dva dají dohromady, mohlo by to být velmi nebezpečné," uvedl herec.

A to ještě Tyrion neví, že má Jon právoplatný nárok na Železný trůny! Máte o Daenerys a Jona stejné obavy? V galerii si prohlédněte 4 uniklé snímky z natáčení 8. série, na kterých je zřetelně vidět Jon Snow a Cersei Lannister. Více si o nich přečtěte ZDE

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest