Komentář: Kam směřuje Lucifer?

Komentář: Kam směřuje Lucifer? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jestli jako každý fanda netrpělivě čekáte na další řadu, pojďte si mezitím přečíst tento článek a zkraťte si tak své strastiplné čekání!

Jestli sledujete tuto stránku a celkové dění okolo Lucifera, tak jistě víte, že nám Netflix slíbil pěknou podívanou. Můžeme ale brát jeho sliby vážně? Co vlastně znamená „pěkná podívaná“?

Lucifer: TOP 5 nejvíce emotivních momentů napříč řadami
 

Když si vzpomenu na 1. řadu Lucifera, naskakuje mi husí kůže. Tenkrát to pro mě byl seriál, který jsem tak nějak nechápal a nevěděl, co od něho čekat! Byl jsem poté úplně nadšený, že někdo dokázal vymyslet něco pro mě tak originálního. Bohužel s každou další řadou ze mě tento pocit čím dál tím více mizí. Místo toho, aby seriál šokoval a probouzel ve svých fanoušcích touhu dozvědět se víc o této mystice, zaměřil se jen na to, jak je hlavní postava (Tom Ellis) strašně sexy, vtipný a roztomilý. Sakra vždyť ten ďábel se chová celou 3. řadu, jako by ty dvě řady předtím nikdy neexistovaly. Nic se nenaučil!

Doufám, že Netflix nepovede seriál směrem, kterým ho vedla 3. řada, a bude se zase snažit vrátit do seriálu napětí a mystické temné „vzrušení“, které jsme na začátku pociťovali. Nechápejte to špatně, já si také myslím, že Tom Ellis je fakt sexy a má šmrncovní zadek, ale proboha stačí nám to ukázat jednou, ne?

Nevím, jak to máte vy, ale já si nechám dobrovolně vymazat paměť jestli 4. řada bude zase o tom, že se Lucifer nevyzná v lidských vztazích, jak je naprosto neschopný a vše pochopí špatně. Prostě to pro mě skončí krásným dílem „Once Upon a Time“ a už o tom nechci slyšet!

Věřím, že Netflix se bude snažit posadit tento pekelný vlak zpět do správných kolejí a ukáže nám „pěknou podívanou“, tedy Lucifera jako knížete pekel, který se dostává do dechberoucích situací a ne naprosté jelito, s kterým jsou jen problémy!

Pokud máte jiný názor, určitě ho napište do komentářů, teď je váš čas! V galerii si prohlédněte pár memíků, a pokud se vám 3. řada líbila, tak na tento článek rychle zapomeňte, než vám začnu závidět!

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

mmiminoo | 30.09.2018 23:04
American Gods bolo nudne. Len tam boli hodne dobre momenty napatia a bol to aj krvak trochu, a bol tam aj mysticizmus A to by sa hodilo dat do lucifera A kniha American Gods je hodne tazka na pochopenie. A trochu aj komix Lucifer. Uvidim ako to nakoniex dopadne
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest